28 mart. 2024 | 12:39

Noutatea care apare la Kaufland România. Îți va face viața mult mai ușoară, trebuie să afli asta

Social
Noutatea care apare la Kaufland România. Îți va face viața mult mai ușoară, trebuie să afli asta
E-Mobility, proiectul nou lansat de Kaufland. Ce pot face clienții care merg la cumpărături cu mașina în viitorul apropiat.

Ai card Kaufland și mașină electrică? Dacă răspunsul tău este afirmativ, avem vești foarte bune pentru tine. În curând, vei putea beneficia de o oferă ce urmează să fie lansată în România de reprezentanții lanțului de magazine. În ce constă și care sunt pașii de urmat pentru a-ți face viața mai ușoară.

Ce este E-Mobility, noul proiect lansat de Kaufland

Reprezentanții lanțului de magazine Kaufland lansează în România un nou proiect, anume E-Mobility. Este un program prin intermediul căruia clienții care dețin card la Kaufland și au mașină electrică pot să își încarce autoturismul la una dintre stațiile din parcarea unității comerciale.

E-Mobility poate fi accesată prin aplicația Kaufland. Proiectul cuprinde peste 140 de stații de încărcare în parcările unităților ce fac parte din lanțul de magazine amintit, din București și din alte orașe din țară.

Ce să faci pentru a-ți încărca mașina în parcarea Kaufland

  1. Intră în aplicația digitală Kaufland, pe dispozitivul mobil.
  2. Accesează funcția E-Mobility din aplicația Kaufland.
  3. Alege stația de încărcare și conectorul potrivit parcării în care vrei să îți încarci mașina electrică.
  4. Introdu corect datele personale și ale cardului în aplicație, pentru a efectua plata.

„Procesul de încărcare solicită reținerea unei sume în valoare de 150 lei, iar diferența urmează să fie restituită în termen de 3 zile lucrătoare, în cazul în care alimentarea nu a acoperit suma în totalitate”, au explicat reprezentanții lanțului de magazine Kaufland.

După efectuarea plății aferente încărcării mașinii electronice prin intermediul aplicației mobile Kaufland, clientul va primi factura în format electronic. O va putea accesa în aplicație.

Îți poți încărca mașina în timp ce faci cumpărături

Toate stațiile de încărcare din parcările Kaufland sunt alimentate exclusiv cu energie electrică 100% verde. Fiecare stație prezintă o capacitate de încărcare de până la 22 kW AC sau 60 kW DC, folosind mufele standard de încărcare Type 2, CHAdeMO și CCS.

Important! În funcție de mașină, poate fi posibilă încărcarea 100% a bateriei în timpul efectuării cumpărăturilor în magazin.

Pentru a descoperi stațiile de încărcare electrică proprii Kaufland, clienții pot accesa site-ul companiei.

Alte avantaje de care se pot bucura clienții Kaufland

Reprezentanții lanțului de magazine Kaufland au anunța că, prin intermediul programului de loialitate Kaufland Card, clienții pot beneficia de mai multe reduceri exclusive pentru membri, promoții personalizate în baza istoricului de cumpărături, vouchere de reducere cu ocazia zilei de naștere, vouchere de reducere la branduri sau categorii de produse și stele digitale.

Clienții Kaufland pot să participe, de asemenea, la tombole cu premii și au posibilitatea de a-și verifica bonurile digitale de la cumpărăturile anterioare.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Alertă maximă la Palatul Buckingham. Ce se întâmplă cu Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro