Ce a făcut Emi Pian în casă, fix înainte să moară. Secretul s-a aflat abia acum, la două luni după crimă

Ce a făcut Emi Pian în casă, fix înainte să moară. Secretul s-a aflat abia acum, la două luni după crimă
Ce a făcut Emi Pian în Casă înainte să moară

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a decedat în urma unei altercații. Ucigașul acestuia este acum hăituit de toți membrii familiei sale. Acum, la două luni de la moartea lui, a ieșit la iveală ce a făcut interlopul în vila sa din București chiar înainte să moară.

Ce a făcut Emi Pian în casă, fix înainte să moară

Un nou secret s-a aflat acum după moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea). Interlopul obișnuia să petreacă cu familia și prietenii, așadar și-a comandat mobilier pentru livingul casei sale din Rahova, unde și-a așezat cele mai fine și mai scumpe băuturi.

Liderul clanului Duduianu a comandat special corpuri din mobilier alb. Trei piese au fost montate pe pereți alte trei la nivelul solului pentru a putea fi puse mai multe sticle de whisky, coniac, șampanie și vin, cu care interlopul își trata apropiații, potrivit Redactia.ro.

Cum a fost ucis Emi Pian

Florin Mototolea, zis Emi Pian a fost ucis în data de 4 august, de un bărbat dintr-o grupare rivală. Ulterior, frații interlopului, Ciprian și Grațian, au fost reținuți de către oamenii legii, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

”La adresa din București, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns 15-20 de persoane. În timpul jocului, au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut datora bani atât victimei, cât și inculpatului. Conflictul între aceștia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu și inculpatului Richard Emanuel Gheorghe”, scrie în referatul de arestare a presupusului ucigaș al lui Emi Pian.

Barul construit de Emi Pian
Ce a construit Emi Pian În casa lui din București

Frații lui Emi Pian au să-l ucidă pe criminalul acestuia

Frații interlopului au încercat să-l omoare pe cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, fiind arestați pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. În cauză au fost reținute trei persoane, identificate de oamenii legii cu inițialele ”D.V., D.L. și D.I.G”.

Richard a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde s-a stabilit diagnosticul de agresiune prin lovire cu corp dur-tăietor. TCC minor secundar cu hematom epicranian parietal bilateral cu plăgi contuze de scalp asociate. Plagă delabrantă mentonieră. Multiple escoriații mâini bilateral, torace posterior. Contuzie genunchi stâng cu escoriații asociate. Contuzie antebraț stâng cu hematom braț. Contuzie cot stâng. Fractură 1/3 distală antebraț stâng”, se arată în referatul de arestare al fraților Grațian și Ciprian Pian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI