Noua tradiție a românilor care se întorc din Bulgaria de la all-inclusive. Imaginile FOTO sunt dovada (exclusiv)

Noua tradiție a românilor care se întorc din Bulgaria de la all-inclusive. Imaginile FOTO sunt dovada (exclusiv)
Ce fac românii când vin din Bulgaria de la all-inclusive?

Românii adoră să își petreacă măcar o săptămână din concediul de vară în Bulgaria. Majoritatea se simt deja ca acasă acolo unde peisajele sunt minunate, nisipul fierbinte și fin și prețurile foarte bune. Care este noua tradiție a unor turiști care se întorc din vacanță de la all-inclusive? Ei au un obicei la întoarcerea acasă. Câțiva dintre cei mai inventivi au venit cu această idee.

Ritualul românilor care vin de la all-inclusive din Bulgaria: ce tradiție nouă au?

A doua lună a verii se apropie de final, dar sezonul plin de soare și temperaturi amețitoare nu se oprește. Cei care abia acum au apucat să își ia concediu nu trebuie să își facă griji pentru că soarele este pe cer și strălucește poate mai tare decât am vrea.

Valul de caniculă nu îi sperie însă pe cei mai mulți care abia așteptau să aibă parte de momente de relaxare la vecini. Românii se simt deja ca acasă în Bulgaria, fiind mulțumiți de peisaje și de prețurile bune de care au parte. Unii dintre ei și-au făcut recent o nouă tradiție la întoarcerea de al all-inclusive.

Mai exact, este vorba despre un ritual. Deși românii au ales până acum Bulgaria ca destinație de vacanță, acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat după ce din ce în ce mai mulți turiști s-au declarat dezamăgiți de condițiile din unele hoteluri de acolo.

Ce fac toți turiștii români?

Momentele grele care distrug vacanța de la primul pas încep chiar de pe drum, de la timpul de așteptare de la graniță până la șoseaua aproape pustie. La finalul concediului, unii au parte de o surpriză neplăcută și sunt obligați să achite o taxă de parcare.

O singură precizare în privința preparatelor de la all-inclusive sunt porțiile mult prea mari, lucru care înseamnă că o mare cantitate de alimente care ajunge la gunoi.

Cu toate astea, turiștii români au un ritual atunci când ajuns în România, semn că s-au bucurat totuși de concediu. Ei își atârnă brățările de la all inclusive de un gard în vama bulgară chiar înainte de a intra pe teritoriul nostru. Mii de astfel de brățări sunt atârnate acolo.

O familie de români a decis să aducă în prim-plan cheltuielile pentru mâncare la restaurantele din Kavarna, una din cele mai populare stațiuni din Bulgaria.

Sache cu pui 500 gr – 21,98 leva
Sache cu porc 500 gr – 22,98 leva
Brânză albă bulgărească în stil shopski 250 gr – 9,98 leva
Fel de mâncare combinat 500 gr – 36,98 leva
Fel de mâncare cu legume 400 gr – 14, 98 leva
Kavarma de pui 300 gr – 11,98 leva
Kavarma de porc 300 gr – 12,98 leva

Urmăriți Playtech.ro și pe