Noua piesă a Loredanei Groza, desființată de un greu al manelelor: ”11? Ferească Dumnezeu!”

Noua piesă a Loredanei Groza, desființată de un greu al manelelor: ”11? Ferească Dumnezeu!”
Loredana Groza, desfiintata de un greu al manelelor

Noua piesă a artistei Loredana Groza, și anume, ”Fericire! Bună dimineața”, o piesă în colaborare cu Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Florin Baboi, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Jean de la Craiova și Vali Vijelie, a fost desființată de un greu al manelelor, nimeni altul decât Dani Mocanu.

Noua piesă a Loredanei Groza, desființată de un greu al manelelor

Prin urmare, Dani Mocanu a avut o reacție acidă în ce privește noua colaborare din industria manelelor și chiar dacă s-a retras din industrie, Dani Mocanu nu iartă nimic.

Așadar, ieri s-a lansat piesa Loredanei Groza în colaborare cu artiștii mai sus menționați și deja se află pe locul 2 în trending pe YouTube. Dani Mocanu nu a trecut cu vederea peste acest aspect și a reacționat pe rețelele de socializare. Prin urmare, ce Tzancă Uraganu a scos o pisă în colaborare cu alți 7 artiști, scoțându-l din minți pe celebrul manelist, acum Dani Mocanu a postat un mesaj acid după această nouă colaborare cu cei 11 artiști. Dani Mocanu nu s-a ferit să spună ce gândește și a comentat pe Instagramun mesaj scurt și cuprinzător:

”11? Ferească Dumnezeu!”, a fost mesajul postat de manelist pe contul său de Instagram.

Dar asta nu este tot! Pe fundal, Dani Mocanu a ales piesa ”Legendă vie”, ultima sa manea pe care a lansat-o înainte de a se retrage din industrie, în care zice despre artiștii care se ”combină” în număr mare pe melodii pentru a avea succes.

Dani Mocanu s-a retras din industria manelelor

Amintim cu această ocazie că Dani Mocanu a renunțat la a mai cânta manele pe data de 31 decembrie 2020. Atunci, manelistul lansa ultima sa piesă, transmițându-le și un mesaj emoționant celor care l-au susținut încă de la începutul carierei sale.

Tot Dani Mocanu a mai amintit și greutățile prin care a trecut, dar și despre decizia pe care a luat-o cu privire la Dumnezeu.

”Dintr-un copil amărât azi am ajuns milionar, dar nu orice milionar… un milionar care nu și-a lăsat familia… un milionar care și-a ajutat fiecare membru din familie sau neam… un milionar care nu a uitat de cei amărâți… un milionar care nu a uitat de TATĂL LUI DIN CER care i-a întins o mâna de ajutor… iar EL știa asta… știa sufletul meu… altfel nu intervenea!!! Te iubesc, Doamne, ești viața mea ești Tatăl meu te iubesc te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc ❤️🙏 Ramâneti cu bine, dragii mei fani ❤️😞”, a notat Dani Mocanu în postarea de pe YouTube.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI