Nou preț astronomic pentru Ianis Hagi. Cu câte milioane de euro ar putea fi vândut după ce a stabilit un nou record

Nou preț astronomic pentru Ianis Hagi. Cu câte milioane de euro ar putea fi vândut după ce a stabilit un nou record
Ianis Hagi devine un jucător tot mai bine cotat pe piața europeană a transferurilor

Nou preț astronomic pentru Ianis Hagi. Internaționalul român de la Rangers este dat, în continuare, ca și plecat de la campioana Scoției. Periodic apar informații conform cărora mijlocașul de 23 de ani este dorit de cîte o echipă europeană. Acum însă, pare-se că principalul impediment în calea realizării unui transfer este suma dorită de Rangers pentru Ianis Hagi.

Nou preț astronomic pentru Ianis Hagi

Nou preț astronomic pentru Ianis Hagi. Internaționalul român a devenit subiectul transferului de la Rangers încă de la finalul sezonului trecut. Iar una dintre echipele interesate de el era Galatasaray, clubul unde tatăl său, Gică Hagi, a scris istorie. „Regele” a evoluat la gruparea „Cim Bom Bom” între 1996 și 2001 și a rămas idol la Istanbul.

A fost cea mai prolifică perioadă din cariera sa: 4 titluri de campion în SuperLig, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Turciei, Cupa UEFA și Supercupa Europei. A revenit ca antrenor și a cucerit încă o Cupă a Turciei.

În luna iunie s-a vorbit chiar despre o ofertă concretă, de 4 milioane de euro, din partea echipei „Împăratului” Fatih Terim. Presa turcă afirma chiar că „Galatasaray i-a pregătit tricoul cu numărul 10”, cel purtat și de tatăl său. Fanii „Cim Bom Bom” erau și ei în delir, încântați de perspectiva ca fiul „Regelui” să îi calce pe urme. Dar Rangers dorea 11 milioane de euro pe Ianis Hagi, iar totul a picat.

Cu câte milioane de euro ar putea fi vândut după ce a stabilit un nou record

Ianis Hagi a fost, însă, dorit în continuare de Galatasaray. Dar presa turcă a scris că Rangers i-a transmis lui Galatasaray că acum dorește 18 milioane de euro în schimbul fotbalistului în vârstă de 23 de ani. O sumă care a făcut-o pe „Cim Bom Bom” să se retragă, deocamdată, din orice negociere.

„Hagi nu și-a ascuns dorința de a juca pentru Galatasaray, dar visul tânărului star va fi amânat pentru o perioadă. Ianis Hagi este favoritul lui Fatih Terim, însă transferul îi scapă printre degete. Ianis s-a născut în Istanbul și a deschis ochii cu Galatasaray și acum este dorit de Steven Gerrard la Aston Villa”, a scris cotidianul Fotomac acum o săptămână.

Ianis Hagi are parte și de vești bune, însă. El a fost votat „tricolorul lunii noiembrie”, scrie frf.ro. Mijlocașul român i-a devansat pe Alex Cicâldău și pe Nicolae Stanciu. Este pentru a patra oară în acest an când Ianis Hagi este desemnat „jucătorul lunii”. Recordul îl deține, însă, portarul Florin Niță (Sparta Praga), cu cinci astfel de premii.

Joi, 9 decembrie, Rangers joacă la Lyon în Europa League. Echipa lui Ianis Hagi este practic calificată, de pe locul 2 în grupă, în 16-imile competiției europene. Francezii de la Lyon sunt deja câștigătorii grupei și vor juca în optimile aceleiași competiții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI