Nora Rovanei Plumb i-a înnebunit pe bărbați. A pozat provocator, iar imaginile au devenit publice FOTO

de: Madalina Moraru
03 02. 2020

Nora Rovanei Plumb este deja o prezență foarte cunoscută în rândul celor trecuți de un anumit statut financiar. Tânăra a marcat de curând o reușită, prin faptul că și-a văzut un vis împlinit. Iubita lui Răzvan, fiul Rovanei Plumb, este manechin și pozat foarte provocator, fiind vorba de imagini care au devenit rapid publice. De asemenea, aceasta e o mare iubitoare a modei și de aceea a afișat mereu ținute cât se poate de inedite sau

Nora Rovanei Plumb i-a înnebunit pe bărbați. A pozat provocator, iar imaginile au devenit publice

Bianca, nora Rovanei Plumb, și-a deschis recent propriul ei magazin cu articole vestimentare. Este vorba despre un butic online, pentru care tânăra a asigurat și partea de modeling pentru haine. Asta deoarece șatena s-a pozat în diverse rochii, unele foarte mulate sau cu un decolteu adânc. Totodată, înainte de a avea o relație cu Răzvan, aceasta a fost și dansatoare, pe lângă calitățile sale de fotomodel. Imaginile au fost postate și pe conturile de pe rețelele sociale pe care Bianca Epuran le gestionează, pentru a-și face reclamă. Tânăra dă dovadă că are talent și în atreprenoriat, odată cu afacerea cu haine.

Bianca, nora Rovanei Plumb, a pozat provocator, pentru noul său magazin de îmbrăcăminte

Răzvan, fiul fostul ministru al muncii și al mediului, se poate considera foarte norocos să o aibă alături pe Bianca, fiind într-o relație de durată cu aceasta, de câțiva ani. În vârsta de 25 de ani, aceasta e studentă la Politehnică, în Capitală, dar la final de 2019 a făcut marele anunț. Bianca le dădea în urmă cu câteva luni tuturor marea veste că e o afaceristă în toată regula și deține un magazin online de haine.

Nora Rovanei Plumb și-a pus în aplicare cunoștințele de modeling și a dat dovadă că își poate prezenta de una singură hainele pe care intenționează să le comercializeze. Practica vânzării de haine în mediul online este una tot mai des întâlnită printre cele care au căpătat statutul de influencer pe rețelele sociale. Pentru că este foarte pasionată de modă, Bianca nu s-a sfiit deloc să îmbrace mai multe modele de fuste, bluze, dar și rochii care îi puneau în valoare silueta, potrivit celor de la wowbiz.ro.