Nominalizări șocante la Consiliul de Eliminare de la Survivor 2022. Cine poate ieși din concurs

Nominalizări șocante la Consiliul de Eliminare de la Survivor 2022. Cine poate ieși din concurs
Nominalizări șocante la Consiliul de Eliminare de la Survivor 2022.

O nouă zi în care Faimoșii și Războinicii s-au luptat pe traseu pentru mult dorita Imunitate, după ce în ediția din 13 martie încă un Faimos și un Războinic au fost trimiși pentru o săptămână în Exil. Este vorba de CRBl și Doru Răduță, cel din urmă aflându-se pentru a doua oară în Exil. Astăzi însă, Consiliul, în urma Jocului de imunitate, a decis cine anume este în pericol de eliminare.

Nominalizări șocante la Consiliul de Eliminare de la Survivor 2022

Ediția din 14 martie 2022, Survivor România, a continuat cu un nou duel între Faimoși și Războinici, pe traseele din Republica Dominicană. A fost o luptă strânsă între cele două tabere, tranșată apoi la un nou Consiliu de eliminare. Pe teren, lupta a fost foarte strânsă. Natalia și Oana au deschis traseul. Faimosii au deschis scorul cu 1:0. TJ și Ionuț au fost următorii care au intrat pe traseu, iar Războinicii au egalat. De precizat este că a patra egalitate din teren a fost adusă de Catalin Zmărăndescu. Însă, la final, scorul de pe tabelă a indicat 10:6 pentru echipa Războinicilor, iar dinspre echipa Albastră răsuna în permanență: „Relu, fă ce vrei, l-ai bătut pe TJ!”.

După acest deznodământ un nou scandal s-a iscat în echipa Faimoșilor. Cătălin Zmărăndescu i-a lansat acuzații grave lui Marian Drăgulescu.
„Adu punctul atunci, daca nu ești fetiță! Trage de tine dacă te simți jignit că dai ca o fetiță. Omule, tu esti nebun la cap? Aici nu e ca la Olimpiadă„, i-a reproșat Cătălin Zmărăndescu lui Marian Drăgulescu, înainte de Consiliul de eliminare. Colanul de imunitate în echipa Faimoșilor a fost adjudecat de Elena și Marian Drăgulescu.

Cine poate ieși din concurs

”Începem consiliul de Nominalizare”, a zis Daniel Pavel. ”Buna seara, Faimoși. S-au mai liniștit din energiile Jocului”, a fost introducerea făcută de Daniel Pavel.

„Faimoșii au Nominalizat: Prima Nominalizare: CRBL, a doua nominalizare tot CRBL, TJ -două nominalizări, mai avem un singur vot…TJ.

TJ, trei voturi, înseamnă nominalizarea Colectivă! Ne uităm la cei care au imunitate individuală: Elena și Marian„, a spus Daniel Pavel.

Elena a luat cuvântul și și-a exprimat nominalizarea.

„Elena: De fiecare dată când am purtat colanul am spus că vine cu o greutate, dar acum cred ca este o greutate și mai mare Pe omul acesta îl pot numi și prieten, este puternic, dar a ajuns la o limită. Votul meu va merge către Natalia.”

La fel a făcut și Marian Drăgulescu.

„Marian: Am așteptat să văd ce se întâmplă înaintea mea. Am rămas printre cei mai puternici în echipă, iar cea mai potrivită alegere ar fi un băiat. Aici contează și ce faci pe traseu, dar și cu cine rezonezi. Din prima clipă am rezonat cu Cătălin, chiar dacă azi am avut o mică ceartă, il nominalizez pe CRBL.

TJ, Natalia și CRBL sunt, așadar, cei trei nominalizați ai serii. Show-ul Survivor România 2022 continuă mâine, de la 20:30, când se va afla și cine părăsește competiția, în urma Consiliului de Eliminare.

La final, TJ Miles a declarat:

„Primesc nominalizarea, știu ce pot să dau la echipă. Eu sunt mult mai rapid. Sunt asumat cap coadă și sunt foarte recunoscător, iar aici e doar începutul pentru TJ Miles. Nu o să mă inventez pentru nimeni, nu aș schimba nimic la mine”.

Natalia a luat și ea cuvântul, după ce a fost nominalizată.

„Primesc nominalizarea cu capul sus, Survivor este despre forță, nervi trasee, trebuie să oferi, am oferit tot ce am putut, simt că am ajutat echipa, nu știu cum va fi după această seară. Nu pot să îi reproșez nimic Elenei, Survivor e ceva real”.

CRBL și-a spus și el părerea, în urma nominalizării.

„Încă avem lași și minicinoși în grupul Faimoșilor și asta nu-mi place. Sunt veteran și la vot și la Exil. Și despre lașitate aș putea vorbi, primesc cum se primește o astfel de veste. Îmi pare rău că am ajuns din nou aici, am să îmi duc la bun sfârșit misiunea și trebuie să stau la un fel de închisoare pentru alegerile personale ale unora, mințind că nu sunt alegeri personale, dar trec peste„, a declarat și CRBL.