15 feb. 2021 | 08:52

Nominalizare șocantă la Survivor România 2021. Nimeni nu se aștepta la el: ”Se duce acasă, crede-mă”

Monden
Nominalizare șocantă la Survivor România 2021. Nimeni nu se aștepta la el: ”Se duce acasă, crede-mă”
Nominalizare șocantă la Survivor România 2021. Adversarii cred că strategia nu va funcționa

Bifând un eșec în jocul pentru imunitate, echipa Războinicilor a fost nevoită în penultima ediție a concursului de la Kanal D să nominalizeze un concurent. Din ce în ce mai puțini, dar și pe zi ce trece mai destrămați, tabăra albaștrilor numărând cu mult mai puțini concurenți decât cea a roșiilor, războinicii au ales să desemneze un participant pe care să-l lasă în bătaia puștii în urma unei strategii. Conștient de această metodă, luptătorul a acceptat, cu speranța că socotelile de acasă se vor potrivi cu cele din târg și că publicul va rezona cu ideea lor, votând în consecință.

Nominalizare la Survivor România 2021. Alin Sălăjean este propus pentru eliminare

Războinicii au votat pentru eliminarea a două persoane din echipa lor, după ce au pierdut și al doilea meci de imunitate din săptămâna ce abia s-a sfârșit. Telespectatorii au de ales între Marilena, aleasă vineri, și Alin Sălăjean, propus de colegii lui sâmbătă seară.

Bărbatul a explicat publicului că totul este în realitate o strategie și că își dorește să mai rămână în competiție. În schimb, dacă matematica lor nu va funcționa, spune că nu are niciun regret, deoarece prin gestul lui a demonstrat spirit de echipă și sacrificiu.

„A fost o strategie pe care mi-am asumat-o”

„Vreau să le spun așa, prieteni, plecăm de la premisa că eu nu-mi doresc să plec acasă. Dacă cu ceva timp în urmă o domnișoară, pe numele ei Marilena, s-a sacrificat pentru echipă, și eu tot am vorbit de bărbăție pe aici, cred că și un bărbat trebuia să se sacrifice pentru echipă. Asta am făcut în această seară.

Pe mine nu mă afectează lucrurile de aici, nu au cum să mă afecteze pentru că nu a trecut mult timp, dar mă interesează. Când te intereseazădai dovadă de maturitare. A fost o strategie pe care mi-am asumat-o și este un pas spre impăcarea cu ei. Mi-am asumat și sunt win win.

Sunt win pentru că dacă voi pleca am dat dovadă de altruism, dacă rămân înseamnă că țara apreciează ce fac eu aici. Pentru mine astăzi a fost un pas spre împăcare. Modestia și umilința acasă nu prea le cunoașteam. Dacă eu plec de aici cu umilință, atât mai aveam de lucrat la persoana mea, voi fi cel mai fericit”, a spus Alin Sălăjean.

În vreme ce acesta explica strategia în fața camerelor, în tabăra roșie, Culiță Sterp șoptea unui coleg că nu Marilena va pleca, așa cum era planul albaștrilor, ci Alin. „Se duce acasă, crede-mă”, a spus cântărețul.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Se schimbă modul în care românii fac cumpărături. Nimic nu va mai fi la fel, totul se ușurează
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Când vine marele cutremur. Cum se pregătește România: Sunt mai greu de pus în practică.
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
ARMATA ROMÂNĂ, misiune DIFICILĂ în LIBAN! Anunțul MApN
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro