Nominalizare previzibilă la Survivor România 2021. Cine riscă eliminarea: ”Mă supără părerile colegilor”

de: Bișinicu Andreea
06 06. 2021

Lacrimi și suspine în echipa Războinicilor. După ce au votat-o în unanimitate pe Adelina Damian, în primul consiliu de nominalizare de vineri, 4 iunie, echipa albastră a pierdut și cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii. Cine este concurentul care riscă eliminarea. Faimoșii au observat că rivalii lor nu mai sunt la fel de uniți ca înainte.

Nominalizare previzibilă la Survivor România 2021

Consiliul de nominalizare de sâmbătă, 5 iunie, a fost unul dintre cele mai tensionate și emoționante din acest sezon de la Survivor România. Războinicii au pierdut la ștafetă jocul pentru a doua imunitate a săptămânii, iar Faimoșii au câștigat proba cu scorul de 10 la 9, având parte de un consiliu liniștit.

Ghinionul a fost de partea echipei albastre în această săptămână, iar aici nu ne referim doar la jocurile de pe traseu. „Mâna de oameni” de la Survivor România se confruntă cu anumite probleme interne. Se pare că Războinicii nu mai sunt la fel de uniți ca înainte, lucru pe care l-au observat și concurenții din echipa adversă.

„Momentan ne luptăm unii cu alții în echipă. Dacă nu vom rezolva problemea asta, ne vom dezbina și mai tare decât suntem.”, a spus Andrei Dascălu, făcând referire și la perioadele anterioare în care el și Marius au fost de părere că Starlin și Sorin erau cei care dezbinau echipa albastră, creând multe conflicte interne.

De departe cel mai dezamăgit de situația cu Maria Chițu a fost Albert Oprea, Războinicul față de care blondina se apropiase foarte tare, la un moment dat. Mai mult de atât, zvonuri circulau în rândul concurenților și al telespectatorilor de acasă potrivit cărora între cei doi ar fi existat mai mult decât o simplă relație de prietenie.

Ce regretă cel mai mult Maria Chițu la Survivor România

După ce a fost nominalizată de către coechipierii săi, când Daniel Pavel i-a oferit cuvântul, Maria i-a mărturisit prezentatorului emisiunii că nu este supărată de faptul că a fost propusă spre eliminare, ci mai degrabă este dezamăgită de tensiunile din tabăra Războinicilor. Blondina a mărturisit cel mai mare regret al său, faptul că a pus prea mult suflet în această competiție.

Nu mă supără că sunt nominalizată, cât mă supără că ne-am rupt unii de alții, cât mă supără părerile colegilor mei, cât mă supără că m-am lăsat afectată, deoarece m-am atașat prea mult de oamenii din echipa asta.

Mi-aș fi dorit să fiu mai inteligentă și să pun mai puțin suflet aici la Survivor, altfel nu s-ar fi ajuns la discuțiile astea, nu s-ar fi creat așteptări din partea mea și nu s-ar fi ajuns la a fi dezamăgită”, a declarat Maria Chițu la Survivor România.