Noile modele Dacia, prezentate oficial: cum arată Stepway, Sandero și Logan, mașinile Renault din 2020 – FOTO&VIDEO

Renault a prezentat oficial noile modele Dacia, care vor apărea în 2020. Sunt noi versiuni de Stepway, Sandero și Logan, care vin cu modificări importante. Ca atare, diferă și prețul.

Renault a prezentat noile modele Dacia, pe care le va lansa în 2020 pe piața din America de Sud. E vorba de noi modele Sandero, Stepway și Logan și care au modificări de preț, dar și de dotări.

Renault a lansat imaginile oficiale, dar și un filmuleț de prezentare pentru noile modele.

Cum arată noile modele Dacia 2020: Logan, Sandero și Stepway

 

Noile modele care vor fi lansate pe piața din America de Sud vin cu mai multe dotări și cu modificări de preț. Astfel, sunt schimbări de material la interior, iar consolele audio sunt îmbunătățite.

Aceste modele pe care în România le găsești sub marca Dacia sunt vândute în America de Sud sub sigla Logan. Printre facilități se numără un suport Apple Car si Android Auto si un ecran multimedia de 7 inci. Acestea sunt dotări pe care le vei regăsi în varianta de bază.

Sunt schimbate detalii și de la exterior, mai ales în zona stopurilor, deci în partea din spate. Pe Duster a fost introdusă și cutia automată, dar, deocamdată, se pare că modelele din America de Sud vor fi dotate doar cu cutie manuală.

Variantele de motorizare sunt următoarele: unele modele Renault vin echipate cu motor de 1.6 litri pe benzina (115 cai) sau 1.0 litri in trei cilindri, dar si 1.5 litri diesel face parte din oferta francezilor care au preluat Dacia.

În privința prețurilor stabilite pentru pentru piața din America de Sud, lucrurile stau în felul următor: prețul unui nou model Sandero pleacă de la 12.500 de dolari, în timp ce Stepway are preț de pornire de 12.250 de euro.

Anul 2020 ar putea veni cu surprize și pentru piața din România. N-ar fi excluc ca cei de la Mioveni să lanseze noi modele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI