Ce probleme are Cove după ce a plecat de la Pro TV. Momente dificile pentru prezentator (exclusiv)

Ce probleme are Cove după ce a plecat de la Pro TV. Momente dificile pentru prezentator (exclusiv)
Ce probleme are Cove dupa ce a plecat de la PRO TV

Cove este considerat unul dintre cei mai simpatici și apreciați prezentatori de televiziune din România. După decizia de a părăsi trustul PRO după șase ani de zile pentru a colabora cu Prima TV, faimosul actor trece prin alte clipe delicate.

Cove trece printr-o perioadă dificilă, după ce a plecat de la PRO TV

La sfârșitul lunii august, Gabriel Coveșeanu a luat o decizie radicală privind viitorul său profesional. După șase ani de zile când i-a bucurat pe români cu prezența la matinalul Vorbește Lumea de la PRO TV, Cove a demisioneze din trustul din Pache Protopopescu și să semneze un nou contract cu Prima TV, una dintre televiziunile concurente.

Simpaticul Cove este un actor desăvârșit, pe care oamenii îl pot vedea performând pe scena Teatrului pentru copii „Ion Creangă” din București, al cărui manager general este din anul 2019.

Recent, vedeta le-a vorbit celor de la Impact despre problemele pe care le-a înfruntat în cadrul instituției culturale pe care o conduce de acum doi ani de zile și ce planuri i-au fost date peste cap în plină pandemie.

„Numai director de teatru să nu fii în perioada asta! Trebuie să știi să împaci pe toată lumea! Așteptăm ultimele norme în baza cărora ar trebui să încercăm să ne continuăm activitatea. Instituțiile de spectacol sunt foarte afectate, din nou, odată cu creșterea ratei de infectare din ultimele săptămâni.

Vom încerca să îmbinăm utilul cu plăcutul, adică și să menținem teatrul deschis și să respectăm normele sanitare impuse. La noi, la , spectatorii, prin firea lucrurilor, vin însoțiți de părinți sau de bunici”.

Ca atare, adulții trebuie să aibă certificat verde, care să le certifice faptul că s-au vaccinat. Sau un act prin care să demonstreze că au trecut prin boală. Pe când, la copii nu e necesar acte similare. E vorba despre copii până la 12 ani, adică exact segmentul de public căruia noi ne adresăm în primul rând!”, a declarat Cove, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ce probleme are Cove la teatrul pe care-l conduce în București

Cove a mărturisit că a întâmpinat dificultăți în momentul în care a încercat să închirieze săli de spectacole mai mari în Capitală, întrucât sala Teatrului pentru copii „Ion Creangă” are spațiu pentru numai 50 de locuri.

Conform regulilor restrictive din pandemie, nu se pot vinde bilete mai mult de 50% din capacitatea maximă a sălii. Mai mult de atât, managerul instituției a mărturisit că nu doar spectatorii, ci și actorii teatrului se tem de o posibilă infectare cu virusul COVID.

„Noi nu putem să vindem bilete mai mult de 50% din capacitatea sălii. Toate bune și frumoase, numai că sala noastră are 50 de locuri, cea din Piața Biserica Amzei, pe care o știe toată lumea.

Nu putem vorbi despre o sală de 200 sau de 400 de locuri. Ca atare, vom avea 25 de persoane în sală. Ceea ce se traduce practic prin 12 familii. Și la noi părerile sunt împărțite. Ca mai peste tot, auzi și una, și alta, și așa, și pe dincolo.

Sunt colegi de-ai mei care susțin că activitatea teatrului ar trebui suspendată în actuala situație de fapt. Alții, dimpotrivă, susțin contrariul. Așa că managementul trebuie să găsească o cale de mijloc, să împace pe toată lumea. Și vă asigur, nu e deloc simplu!”, a declarat Cove pentru sursa citată.