Noi imagini de la petrecerea Simonei Halep. Ce decor spectaculos a făcut în curtea vilei sale din Snagov

Noi imagini de la petrecerea Simonei Halep. Ce decor spectaculos a făcut în curtea vilei sale din Snagov
Noi imagini de la petrecerea Simonei Halep

Simona Halep și Toni Iuruc petrec cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi s-au logodit pe 10 iunie, iar conform celor mai noi informații apărute în presă, petrecerea de vineri, 23 iulie, de la vila sportivei din Izvorani nu a fost una de cununie civilă, ci de sărbătorire a logodnei. Cum arătau invitații

Noi imagini de la petrecerea Simonei Halep

Vineri, 23 iulie, vila din Izvorani a Simonei Halep a îmbrăcat straie de sărbătoare. Sportiva și Toni Iuruc au sărbătorit logodna, nu cununia civilă, așa cum s-a crezut la început.

Se pare că cei doi amorezi au vrut să păstreze o tradiție veche machedonească, conform căreia viitorii miri sărbătoresc logodna lor într-o ceremonie restrânsă, alături de rudele de gradul I și cei mai apropiați prieteni, potrivit celor de la gsp.ro.

Acesta este motivul pentru care Simona Halep nu a avut o listă foarte mare de invitați la fericitul eveniment, Gică Hagi și Ion Țiriac fiind doi dintre marii absenție de la petrecere.

Mesenii s-au răsfățat cu cele mai alese bucate, cu băuturi scumpe și muzică de calitate, petrecând până târziu în noapte. Petrecerea a început la ora 19.30, atunci când Simona Halep și-a întâmpinat invitații îmbrăcată într-o rochie roșie, scurtă, cu un umăr gol, care i-a pus în valoare silueta perfectă. Nici logodnicul ei Toni Iuruc nu s-a lăsat mai prejos, având un costum impecabil.

Cum s-au distrat invitații la petrecerea de logodnă a Simonei Halep și a lui Toni Iuruc

Pe la jumătatea petrecerii, Simona Halep s-a schimbat într-o rochie la fel de frumoasă, de data aceasta de culoare aurie, în formă de A, care i-a complimentat părul blond și ochii albaștri.

Cei doi viitori miri s-au bucurat de prezența celor mai buni prieteni și familiei, dansând pe ritmuri machedonești până aproape de dimineață, în curtea vilei lor din Izvorani.

De la petrecere nu au lipsit nașii cuplului, Dani Caramihai și soția lui, precum și fratele și cumnata Simonei Halep. Stere și Tatiana Halep, părinții celebrei sportive, au fost sufletul petrecerii.

Nunta celor doi va avea loc în luna septembrie a acestui an, iar fanii jucătoarei de tenis abia așteaptă momentul în care o vor vedea pe Simona Halep îmbrăcând rochia de mireasă.

Toni Iuruc și fostul lider mondial la tenis feminin formează un cuplu de mai bine de doi ani de zile. Afaceristul milionar a cerut-o în căsătorie pe iubita lui pe data de 10 iunie și cei doi își vor uni destinele în septembrie 2021.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI