Noi dezvăluiri despre cum se ceartă Ilie Năstase cu soția. ”E agresiv verbal”

Noi dezvăluiri despre cum se ceartă Ilie Năstase cu soția. ”E agresiv verbal”

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit religios, deși tot mai puțini se așteptau la asta. Unde mai pui că de ea plănuia deja să depună actele de divorț, însă s-au răzgândit și au oraganizat cununia religioasă. Recent, soția lui Ilie Năstase a acordat un interviu în care a povestit cum este viață alături de fostul tenismen.

Noi dezvăluiri despre Ilie Năstase

Ioana Năstase a povestit cum este Ilie Năstase atunci când nu este vedetă.

”E cu totul diferit. Se transformă. A fost o perioadă în care era foarte agitat, dar s-a mai dat după mine. Îmi face toate poftele, l-am dus şi la preot, s-a împărtăşit, s-a spovedit. Acum e mult mai calm, ne înţelegem foarte bine”, a povestit Ioana, într-un intreviu pentru OkMagazine.

Spune că la Ilie a impresionat-o sufletul pe care îl are și care a făcut-o să se răzgândească în perioada când plănuia divorțul.

”A fost ceva care s-a petrecut atât de rapid, parcă m-a hipnotizat. Îmi spunea mereu: am nevoie de tine, vreau să fim împreună. Şi toate acele lucruri pe care mi le spunea m-au impresionat şi am încercat să merg pe drumul pe care şi-l dorea el atunci, să-i fiu alături, pentru că era perioada cu divorţul. Dar şi el voia să îmi fie mie alături, pentru că şi eu veneam după o relaţie, divorţasem de doi ani atunci. La Ilie m-a impresionat şi sufletul, este un om foarte bun, cel mai bun om pe care îl ştiu”

Ce o enerveză cel mai mult la soțul ei

Însă ce o enervează cel mai tare la cel care îi este soț. Ei bine, limbajul.

”El e mai agresiv verbal, ăsta e felul lui. Ilie e un copil, un copil răsfăţat”, a mai povestit aceasta pentru sursa mai sus menționată.

Cât despre calitățile lui Ilie Năstase, Ioana a dezvăluit:

”Faptul că nu e supărăcios, nu ştie să ţină ranchiună, ură. Eu mă enervez mai tare şi zic mereu că nu mai vorbesc cu el trei zile. Dar el nu poate ţine supărarea. El vine şi îmi spune: „Lela, te rog frumos, iartă-mă!“. El a preluat alintul de la fratele meu şi tot Lela mă strigă. Simt că mă iubeşte foarte mult”, a conchis soția lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase are cinci copii: Emma Alexandra Năstase, Nicholas Năstase, Nathalie Năstase, Charlotte Năstase, Alessia Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI