Noi detalii șocante ies la iveală! Ce ar fi pățit, de fapt, tânăra din Vâlcea, găsită spânzurată în pădure

Prin ce chin trecea în fiecare zi fata de 15 ani din Vâlcea care a fost găsită spânzurată

Cazul sinuciderii unei fete de 15 ani dintr-o comună vâlceană începe să devină parcă și mai trist, după ce au început să apară detalii șocante din viața tinerei. Georgiana Denisa Unchiaşu, de 15 ani, din Oteşani – Vâlcea a dispărut de acasă, iar la o săptămână a fost găsită spânzurată. Oamenii legii vor să știe exact dacă a fost vorba despre sinucidere sau dacă fata a fost împinsă să recurgă la gestul extrem.

Prin ce chin trecea în fiecare zi fata de 15 ani din Vâlcea care a fost găsită spânzurată

Anchetatorii descoperă detalii dureroase din viața fetei care a fost găsită spânzurată. Aceasta a plecat de acasă pe data de 9 mai, dar a fost dată dispărută de familie de-abia după două zile, pe 11 mai. Consătenii fetei nu au participat la căutări, nici măcar familia sa. Pe 15 mai a fost găsită spânzurată într-o pădure.

Mai mult decât atât, după ce anchetatorii au văzut niște mesaje pe care fata le-a schimbat în trecut cu un amic de-al său, au decis să-l cerceteze penal pe tatăl fetei, care ar fi abuzat-o sexual. Pus în fața acuzațiilor, acesta a avut o reacție care i-a lăsat cu gura căscată chiar și pe anchetatori: „Şi cum demonstraţi că am violat-o?”, a spus tatăl fetei, potrivit adevărul.ro. Mama fetei se pare că știa și ea despre abuzurile suportate de fiica sa.

Prin ce chin trecea în fiecare zi fata de 15 ani din Vâlcea care a fost găsită spânzurată
Prin ce chin trecea în fiecare zi fata de 15 ani din Vâlcea care a fost găsită spânzurată

O viață ca în filmele de groază

O prietenă de-a ei, cea cu care a petrecut împreună cu doi bărbați, imediat după ce a plecat de-acasă, i-a indus și ea în eroare pe anchetatori. În tot timpul cât tânăra a fost dispărută, a continuat să scrie pe contul ei de Instagram, profitând de faptul că fata dispărută s-a conectat pe rețeaua de socializare de pe telefonul acesteia. Mai mult, a scris mesaje jignitoare, de genul „Suzy acadea”, „Regina din iad”, dar a postat și o melodie în care părea că proprietara contului recunoaşte că este o fată de moravuri uşoare: „I´m a bitch”.

Părinții fetei spun că aceasta o luase pe cărări greșite, dar cu toate acestea au lăsat-o să aibă o relație cu un prieten de familie în vârstă de 40 de ani, care era și însurat. Mai mult, aceștia spun că fata umbla beată prin barurile din localitate, iar martorii spun că în ultima zi din viața ei a fost văzută făcând streptease pe mașina unuia dintre bărbații cu care s-a văzut.

Cu toate acestea, Georgiana a avut media de absolvire a celor patru ani de gimnaziu 9,45. Cu media 8,10  la examen a intrat în toamna lui 2019 în a doua clasă a „Liceului Constantin Brâncoveanu” din Horezu. În plus, Suzy beneficia de o bursă oferită de o organizaţie nonguvernamentală copiilor cu rezultate bune la învăţătură, dar care provin din medii defavorizate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI