11 ian. 2024 | 23:13

Noi detalii despre uciderea afaceristului Adrian Kreiner. În cât timp au ajuns polițiștii la vila din Sibiu după atac

News
Noi detalii despre uciderea afaceristului Adrian Kreiner. În cât timp au ajuns polițiștii la vila din Sibiu după atac
Noi detalii despre uciderea afaceristului Adrian Kreiner. În cât timp au ajuns polițiștii la vila din Sibiu după atac

Noi detalii importante ies la iveală despre uciderea afaceristului Adrian Kreiner. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă au fost analizate cu atenție și au fost trase concluzii prețioase. În cât timp au ajuns polițiștii la vila din Sibiu după atac.

Detalii cutremurătoare ies la iveală

Cazul tragic al uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner continuă să șocheze și să fascineze, cu dezvăluiri recente privind suspecții implicați și evoluția cercetărilor. Laurențiu Ghiță, singurul dintre cei suspectați în acest caz, a fost extrădat și plasat în arest preventiv în România.

Pe de altă parte, al doilea suspect, Marian Cristian Minae, a reușit să fugă în Irlanda de Nord și se află în prezent sub incidența procedurilor de extrădare. Cel de-al treilea este, în continuare, căutat.

Vezi și: S-a aflat cine l-a ucis pe Adrian Kreiner. Un martor-cheie a dezvăluit tot. Ce au făcut agresorii cu toate ceasurile furate

Incidentul tragic a avut loc în noaptea de 6 noiembrie, când Adrian Kreiner a fost bătut și jefuit în propria sa vilă din Sibiu de către trei bărbați mascați. După atac, Kreiner a fost transportat la spital, unde a decedat pe 7 noiembrie.

În urma analizei imaginilor surprinse de camerele de supraveghere exterioare, s-a constatat că la ora 02:22, doi dintre cei trei presupuși autori au intrat în curtea imobilului prin forțarea unei structuri metalice din zidul de împrejmuire al proprietății. În același timp, un alt autor a generat un scurtcircuit la unul dintre felinarele aflate în interiorul curții, determinând stingerea acestora la ora 02:26”, detaliază instanța în motivarea arestării unui suspect în cazul tragic al uciderii lui Adrian Kreiner.

„Cei doi autori reuşesc să deschidă un geam termopan de la garaj (garajul fiind integrat în casă) şi reuşesc să pătrundă în interiorul acestuia la ora 02:36, cu menţiunea că din garaj se poate pătrunde direct în living, prin intermediul unei uşi care era descuiată.

La ora 02:46 pătrunde în curte prin acelaşi loc şi al treilea autor care, după pătrundere, repune la locul ei structura metalică din zid pentru a nu fi observată pătrunderea. Ulterior, acesta intră în garaj”, se arată în document.

Când a ajuns poliția la casa afaceristului Adrian Kreiner

La ora 02:58, unul dintre autorii implicat în cazul uciderea lui Adrian Kreiner iese din imobil și se îndreaptă pentru câteva secunde către colțul din fața casei. Ulterior, la 02:59, același individ reapare din nou în exteriorul locuinței și urcă pe zidul din spate, care împrejmuiește proprietatea, exact în dreptul camerei de supraveghere care surprinde parțial fața sa.

Te-ar putea interesa și: Detalii halucinante despre moartea lui Adrian Kreiner. Un criminal al afaceristului, declarație șocantă: cum au intrat în casă

După aproximativ 40 de secunde, el revine în curte și intră în imobil. Ulterior, se poate observa cum toți cei trei autori părăsesc casa și curtea victimei la ora 03:00, prin același loc pe unde au și intrat.

La 03:04, la doar patru minute distanță, poliția ajunge la locuința victimei. Aceste detalii au fost prezentate în cadrul motivării arestării unuia dintre suspecți în cazul tragic al lui Adrian Kreiner.

Ucigașii nu se așteptau ca omul de afaceri să moară

Unul dintre membrii grupului de criminali a primit o veste șocantă printr-un apel telefonic de la o sursă necunoscută. La aflarea informației, acest bărbat a exprimat cuvintele „Gata, s-a terminat” și a solicitat sprijinul unuia dintre prezenți pentru a organiza o plecare rapidă din țară.

A sugerat și celorlalți complici să ia aceeași decizie, recomandare ce a fost pusă în practică de întregul grup. În declarațiile oferite anchetatorilor, unul dintre complici a dezvăluit că liderul grupului de infractori a fost surprins și dezorientat la aflarea știrii că Adrian Kreiner a decedat la spital.

Vezi și: Greşeala făcută de un magistrat în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Din cauza asta nu au fost prinşi mai repede criminalii

Acesta nu găsește o explicație pentru modul în care s-a ajuns la o astfel de situație tragică. Mai mult, liderul a efectuat o demonstrație pentru ceilalți complici, explicând manevra de imobilizare utilizată pentru a calma victima care opunea rezistență cu violență.

Bărbatul bănuit că ar fi avut contribuția cea mai semnificativă la decesul omului de afaceri nu se temea neapărat de consecințele închisorii, ci mai degrabă de o posibilă pedeapsă „în fața lui Dumnezeu”, întrucât considera că fapta sa nu poate fi iertată, conform mărturiilor compliceilor săi.

„Se întreba cum de s-a întâmplat acest lucru, întrucât el l-a lăsat bine, fiind conștient. A și arătat cum a strâns victima de gât, prinzând-o cu gâtul între braț și trunchi, afirmând că doar a încercat „să îi dea somn” pentru că victima opunea rezistență”, este mărturia unuia dintre complici, potrivit referatului de arestare.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro