Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat în salonul de la clinica din Milano

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat în salonul de la clinica din Milano
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Ce a apărut în salonul din clinica de la Milano?

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu! După ce veștile despre tânăr au curs fără oprire încă din prima clipă în care a produs tragicul acident rutier, o perioadă a încetat să apară orice informație despre el. Ce s-a întâmplat în salonul clinicii din Milano unde este internat?

Detalii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Se pare că Mario Iorgulescu face progrese în privința stării sale. Acesta se recuperează destul de rapid, mai ales că este pe mâinile bune ale medicilor de la clinica de lux din Milano. Amitim că a  trecut aproape o lună de la accidentul rutier violent provocat de fiul șefului președintelui LPF.

Acesta a stat internat în spitalul Elias din Capitală aproape două săptămâni, după care părinții au decis mutarea la o clinică din Milano. San Raffaele este una dintre cele mai bune instituții medicale private din toată Europa. Clinica este renumită pentru condițiile pe care le oferă, pentru servicii, dar și pentru numele mari ale oamenilor care au fost tratați cu perfecție aici.

Detalii despre starea de sănătate a lui  Mario Iorgulescu. Ce au văzut apropiații în salonul clinicii unde este internat?
Detalii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Ce au văzut apropiații în salonul clinicii unde este internat?

Ce au văzut apropiații în salonul clinicii unde este internat?

Apropiații lui Mario au făcut câteva declarații surprinzătoare, pentru wowbiz.ro, despre progresele reale pe care le-a făcut băiatul. Dacă nu cu mult timp în urmă familia se ruga să-și revină, din cauza situației grave în care se afla, acum se bucură să-l vadă pășind.

”A trebuit să treacă pe dializă, pentru ca rinichii să îi funcționeze normal. Situația sa este gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină. El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”
Surse apropiate familiei Iorgulescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI