Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, înmormântat lângă sora sa. ”Parcă am fost blestemați!”

Dani Vicol, înrmomântat lângă sora sa

Familia Vicol pare să fie urmărită de blestem. Din păcate, accidentul provocat de Mario Iorgulescu a adus o mamă îndoliată pentru a doua oară și a lăsat doi copii orfani de tată. Dani Vicol, victima din accidentul rutier extrem de violent petrecut sâmbătă seară va fi înmormântat lângă sora lui.

Familia Vicol, îngenuncheată de durere

Dani Vicol, nevinovatul care a plătit deja cu viața pentru ceva ce nu ar fi trebuit, va fi înmormântat lângă sora sa. Mama acestuia este complet distrusă de durere, spunând că viața ei nu va mai fi niciodată aceeași. Femeia a mai trecut printr-o tragedie în urmă cu mult timp.

Înainte ca Dani să se nască, familia Vicol s-a bucurat de primul rod al iubirii, o fetiță. Din păcate, micuța a murit pe vremea când avea doar 3 ani, după o lupă grea cu o boală cruntă. Acum, mama victimei din accidentul provocat de Iorgulescu se pregătește să-și îngroape al doilea copil.

Mario Iorgulescu, călăul lui Dani Vicol
Mario Iorgulescu, călăul lui Dani Vicol

Dani Vicol, înmormântat lângă sora sa

Mâine, 12 septembrie, tânărul decedat în seara de sâmbătă va fi condus pe ultimul drum. Tatăl lui Dani a declarat, printre lacrimi, că acum se mai pot bucura doar de existența celor doi nepoți, copiii rămași acum orfani de tată.

”Nu a venit absolut nimeni să ne întrebe nimic. E al cinci-lea comunicat în care spune acelaşi lucru şi nu a venit absolut nimeni. L-aş ruga să ne lase să ne înmormântăm copilul, să nu mai dea comunicate false. Nu am primit nici un ban, n-am primit nici un telefon, nu am primit absolut nimic din partea lor. Pe copilul meu l-a măcelărit, mi l-a făcut zob. Cerem să se facă dreptate, să plătească. De frică, mi-a luat două ore să văd copilul. Până acum, nu ne-a căutat nimeni, nici familia Iorgulescu, nici Poliția, nici măcar vreun procuror”
Tatăl victimei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI