19 iun. 2024 | 14:14

Noi detalii despre fata de 12 ani dispărută de lângă București. Ce s-a întâmplat după mesajul Ro-Alert

Social
Noi detalii despre fata de 12 ani dispărută de lângă București. Ce s-a întâmplat după mesajul Ro-Alert
A fost dată dispărută de familie

În România, problema persoanelor dispărute este una alarmantă și complexă, având un impact semnificativ asupra familiilor și comunităților. Anul 2024 nu a fost o excepție, aducând cu sine multiple cazuri de dispariții care au stârnit îngrijorare și mobilizare în rândul autorităților și al societății civile.

O copilă de 12 ani, dată dispărută de familia ei

Conform datelor furnizate de Poliția Română, în primele șapte luni ale anului 2024, au fost raportate sute de cazuri de dispariții. Dintre acestea, un procent semnificativ implică minori și persoane vârstnice. Motivele disparițiilor sunt variate, incluzând fuga voluntară de acasă, probleme familiale, răpiri și accidente.

Printre cazurile care au atras atenția publicului se numără dispariția unei copile în vârstă de 12 ani din Bragadiru, care a fost dată dispărută de familie din seara zilei de marți, 18 iunie 2024. Din fericire, fata a fost găsită, conform informațiilor din mediul online. Denisa a fost depistată de polițiștii orașului Bragadiru în localitate. După ce au stat de vorbă cu ea, a reieșit că nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecării.

”Cam o oră făcea de la școală până acasă, am insistat să o sun, dar a avut telefonul închis. La 18:03 a fost ultima data când am vorbit cu fiica mea”, a declarat Irina Larion, mama fetei, notează presa locală.

Cine este fata dispărută

Denisa Elena Larion, fata dată dispărută, învață la Școala Gimnazială nr. 279 ”Sfinții Mihail și Gavril” din Capitală și locuiește pe strada Alunului din Bragadiru.

Din primele informații, după școală, fata a ajuns cu un grup de prieteni în parcul mare din Bragadiru. Nu i-a răspuns mamei sale la repetate apeluri, însă la ora 19:36, minora pare să fi văzut ultimul mesaj de la părintele ei, care o întreabă de ce are telefonul închis. Nu a reacționat deloc și de atunci familia nu reușește să o mai contacteze nicicum pe fată.

Spre seară, Denisa a fost transportată cu o mașină, în jurul orei 21, de o femeie aflată la volanul unei mașini albe, un Volvo XC40 cu număr de București. Copila a fost lăsată pe strada Smârdan, deși familia ei locuiește pe strada Alunului.

”Aflând cu cine a umblat în ziua respectivă, am reușit să dau de unul dintre băieții din grupul de prieteni, pe care l-am luat ca și martor. Am înțeles că pe Smârdan a rămas împreună cu băiatul doamnei cu mașina, un tânăr de 13-14 ani pe care îl știu, l-am mai văzut de câteva ori. Eu cred cu putere că el știe unde este Denisa”, a precizat mama fetei pentru Ziarul de Bragadiru.

Mesaj RO-Alert pentru Denisa Elena Larion

Între timp, autoritățile locale au trimis un mesaj RO-Alert care anunța dispariția Denisei Elena Larion.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov caută o minoră în vârstă de 12 ani, din orașul Bragadiru, care la data de 18 iunie a.c., a plecat de la o școală din mun. București către casă și nu a mai ajuns.

Sesizarea a fost formulată la data de 18 iunie a.c., în jurul orei 21:12, de către mama minorei, care a declarat faptul că, la data de 18 iunie a.c, în jurul orei 18:03, fiica acesteia, în vârstă de 12 ani, a plecat de la școală, către casă, fară a se mai întoarce la adresa de domiciliu.

Semnalmentele minorei: înălțime 1,60 m, aproximativ 50 kg, ten alb, păr șaten, ochii albaștriii, fără semene particulare.

La momentul plecării minora era îmbrăcată cu un tricou verde cu imprimeu alb, pantaloni negri cu imprimeu gri, încălțată cu adidași albi cu imprimeu mov și avea un ghiozdan gri cu imprimeu roz.

Persoanele care dețin date ori informații, sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliție”, a explicat IPJ Ilfov.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro