Nimeni din Guvern nu se va atinge de aceste pensii. Care sunt pensionarii care scapă de taxare

Nimeni nu se atinge de pensiile lor! Ce pensionari scapă de taxare?

Guvernul a anunțat care sunt pensionarii care vor scăpa de taxe. Secretarul general al Partidului Social Democrat a susținut că va face „o analiză foarte atentă” asupra pensiilor care depășesc o anumită sumă.

Ce pensionari scapă de taxare? Guvernul a făcut anunțul

Mihai Fifor, secretar al Partidului Social Democrat a declarat că va urma să facă o atentă analiză a pensiilor care depășesc 10.000 de lei și că „nimeni nu se va atinge de pensiile de serviciu, pensiile militare”. Acesta a mai susținut că nu este vorba despre impactul financiar pe care plata indemnizațiilor îl are asupra bugetului. În acest context, este vorba de o „chestiune de dreptate”, a anunțat news.ro. În cursul zilei de miercuri, în cadrul unei emisiuni naționale, Mihai Fifor a afirmat că „trebuie să existe răbdare pentru proiectul lansat de ministrul Finanţelor.”

„Înseamnă o analiză foarte atentă vis-a-vis de ce înseamnă pensiile mai mari de 10.000 de lei, toate, pentru că dorim să fie o chestiune constituţională. Sunt suficient de multe, dar vreau să vă spun că impactul financiar nu este unul foarte mare. Nu este o chestiune care se face pentru că nu sunt bani la buget, cum s-a încercat inducerea ideii. Nici pomeneală de aşa ceva! Este vorba de o chestiune de dreptate. Pe de altă parte, nici nu vrem să se inflameze oamenii până când nu ieşim cu o chestiune … nimeni nu se va atinge de pensiile de serviciu, asta însemnând pensiile militare. În general, ele nu sar peste pragul acesta.”
Mihai Fifor

Guvernul a anunțat care sunt pensionarii care scapă de taxe
Guvernul a anunțat care sunt pensionarii care scapă de taxe

Impozit de 150% pentru pensii

Senatorul Florin Cîțu i-a amenințat pe guvernanți că vor trebui să dea explicații pentru datele fictive făcute publice. “Теодорович las-o jos ca măcăne! Теодорович ar trebui sa recunoască PUBLIC GAURA imensă de la buget şi să arate rectificarea bugetara NEGATIVĂ.

Теодорович îţi garantez eu un lucru. Să te aştepţi să dai explicaţii în Parlament şi altor instituţii de stat despre măsluirea execuţiei bugetare în 2018. Veţi răspunde pentru TOT”, a spus senatorul liberal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI