19 aug. 2024 | 13:59

Nicușor Dan, așa cum nu l-ai văzut niciodată. Cum a fost surprins edilul Capitalei în vacanță, imagini savuroase

Diverse
Nicușor Dan, așa cum nu l-ai văzut niciodată. Cum a fost surprins edilul Capitalei în vacanță, imagini savuroase
Nicușor Dan, de la primărie pe plajele bulgărești

Așa cum fiecare dintre noi a plecat într-o binemeritată vacanță, se pare că actualul edil al Capitalei, Nicușor Dan, a ales să plece cu familia în vacanță. Numai că, persoană publică, acesta a fost surprins de paparazii, iar românii l-au văzut pe Nicușor Dan, așa cum nu l-au văzut niciodată. Află cum a fost surprins edilul Capitalei în vacanță, iar imaginile sunt savuroase.

Nicușor Dan, de la primărie pe plajele bulgărești

După prima parte a anului în care a avut, se pare, mult de muncă, precum și campania electorală care i-a furat din timp, edilul reales al Bucureștiului a decis să-și ia o binemeritată vacanță, alături de familie. Până de curând nu știa mai nimeni unde a dispărut Nicușor Dan, însă recent au apărut imagini savuroase cu acesta din vacanță.

Alături de soția sa, și cei doi copii, se pare că edilul a ales să-și petreacă câteva zile într-un resort de la malul Mării Negre, dar nu în România, ci la sud de Dunăre, în Bulgaria. Conform celor de la Cancan, resortul ales a fost cel din orașul Obzor.

Este vorba de Obzor Beach Resort, care se bucură de o locație excelentă pe plaja extinsă și cu nisip fin, situat la doar aproximativ 2 km de centrul orașului cu același nume.

Nicușor Dan, așa cum nu l-ai văzut niciodată

Imaginile apărute în online ni-l arată pe Nicușor Dan, așa cum nu l-ai văzut niciodată, stând relaxat într-un colac în piscina resortului unde-și petrece vacanța (vezi galeria).

Acesta apre fără griji și cu gândul doar la relaxare, saore, apa caldă a piscinei, și nimic altceva. Mai trebuie spus că Nicușor Dan are de unde alege, având în vedere că resortul despre care vorbim include 5 piscine mari, dintre care una încălzită, și alte 4 piscine pentru copii, alături de un bar care servește gustări și o terasă la soare.

În concluzie are tot confortul necesar pentru a se odihni și pentru a reveni la muncă cu forțe proaspete.

Imaginile cu edilul Bucureștiului sunt savuroase

Deși nimeni nu și l-ar fi imaginat pe Nicușor Dan așa, imaginile apărute recent cu el sunt extrem de savuroase. Astfel că, relaxarea sa în colac în piscină deja face înconjurul internetului, iar mulți au și comentat pe marginea acestora.

Este de înțeles nevoia sa de relaxare și odihnă, mai ales că a avut o primă parte a acestui an extrem de încărcată, incluzând aici campania electorală pentru alegerile locale, precum și problemele de serviciu.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Mai poți să dai petrecere acasă? Ce spune legea exact
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Dispar banii cash? Ce se întâmplă cu plata în numerar. Schimbare în Europa
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 16 octombrie 2024. Ce echipă a părăsit Drumul Zeilor. Prin ce probe au trecut la cursa pentru ultima șansă
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro