Nicușor Dan a primit o donație uriașă. Ce român celebru i-a dat aproape 50.000 de euro

Nicușor Dan a primit o donație uriașă. Ce român celebru i-a dat aproape 50.000 de euro
Nicușor Dan a primit sume uriașe. Cine a decis să îi doneze bani primarului

Nicușor Dan a câștigat admirația unor persoane extrem de bogate. Primarul Capitalei a primit o donație uriașă după ce un român celebru a decis că acesta este demn de încredere și merită să aibă parte de sume mari.

Câți bani a primit Nicușor Dan din donații. Sumele sunt uriașe

Nicușor Dan a primit aproape 50.000 de euro din partea unui român celebru, anul trecut. Primarul Capitalei și-a făcut publică declarația de avere, aflându-se cine a decis să îi ofere astfel de sume la care nu mulți pot ajunge.

Donațiile făcute de persoane fizice pentru Nicușor Dan apar în declarația de avere a primarului. Anul trecut, acesta a reușit să o învingă pe Gabriela Firea, marcând un moment extrem de important pentru el din punct de vedere politic.

Dacă în 2019, acetsa nu făcea publice numele donatorilor, pentru declarația de avere din 2020 nu a mai fost cazul de așa ceva. Nicușor Dan a strâns grămezi de bani doar din donații primite de la persoane publice, scrie Impact.

Primarul Capitalei, admirat de multe persoane. Cine l-a susținut prin donații

Printre cei ce i-au oferit donații uriașe se numără Micu Bogdan, cu 45.000 RON, Stan Alexandra-Ana-Maria, cu 3.000 RON, Liliac-Jazontz Ovidiu-Simion, cu 10.000 RON, Constantinescu Teodora Patricia, cu 3.000 RON, Floricica Radu, cu 5.000 de RON.

De asemenea, Nicușor Dan a mai primit 5.000 RON din partea lui Dimitriu Todor-Mihai-Ioan, 194.000 RON de la Talpeș Florin, 15.000 RON de la Gheorghe Marius, 194.000 RON de la Talpeș Florin, 10.000 din partea lui Roșu Radu și 18.500 RON de la Popescu Marius.

Nicușor Dan, cercetat penal: ‘Toate sunt niște aberații!’

Nicușor Dan este cercetat penal de către DNA într-un dosar ce are legătură cu spălare de bani, fals în declarații, exercitarea fără drept a avocaturii și înșelăciune.

Procurorii au desfășurat ancheta pentru perioada în care primarul a ocupat funcția de deputat în cadrul Parlamentului României. Imediat după ce s-a aflat că Nicușor Dan este anchetat, acesta a oferit câteva declarații pe marginea scandalului.

”Toate acestea sunt acuzații, sunt acuzații care sunt de competența DNA și DNA a zis că nu se susțin, sunt acuzații care sunt de competența altor Parchete și DNA-ul a spus că nu se pronunță, trimite la alte Parchete să se pronunțe. În esență, toate sunt niște aberații!

Cu EcoSud este o chestiune încă nerezolvată încă din mandatul trecut când consiliul general trecut trebuia să ia o decizie, să stabilească un preț care să se aplice acestui furnizor de servicii de salubritate.

O să încercăm să fundamentăm un nou preț care să fie echitabil și pentru operator și pentru noi, în așa fel încât să intrăm în legalitate. Lucrul ăsta trebuia făcut de un an și jumătate”, a declarat Nicușor Dan pentru Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI