Nicoleta Voica se mută definitiv din România?! De ce vrea să părăsească țara, a ales și destinația finală

Nicoleta Voica se mută definitiv din România?! De ce vrea să părăsească țara, a ales și destinația finală
Ea si sotul ei si-au facut deja planul

Nicoleta Voica e pregătită să se mute definitiv din România. Interpreta de muzică populară și soțul ei ar vrea să plece definitiv din țară. Ea a dezvăluit și ce destinație va alege alături de partenerul ei, dar și motivele pentru care vrea să părăsească țara natală. În prezent, cântăreața se află în vacanță și a făcut mai multe dezvăluiri despre planurile sale de viitor.

Unde se mută Nicoleta Voica și Alin Bagiu

 Nicoleta Voica este iubită și apreciată în România, țară în care și-a construit o carieră de succes. Momentan, ea se află în vacanță alături de soțul ei, Alin Baiu, în California. Artista ar vrea să se mute definitiv din țară.

De fapt, Nicoleta Voica este cetățean american, motiv pentru care nu i-ar deloc greu să se mute definitiv în altă țară. Cu toate acestea, interpreta spune că distanța mare față de România este un impediment major, așa că va alege să se mute într-o țară în care să se simtă la fel ca în California.

Nicoleta Voica vrea să trăiască în Valencia și spune că și-ar cumpăra o casă în Spania, acolo unde este cald și atmosfera seamănă cu cea din California, acolo unde este în vacanță momentan.

„Să știi că nu, eu sunt cetățean american. Nu m-am gândit pentru că nu întinerim și călătoria este de vreo 12-13 ore.

Va veni o vreme când nu ne va mai fi ușor să călătorim, dar ne-am gândit la o parte de Europa care seamănă cu California, mi-a plăcut foarte tare zona Valencia și cu două ore jumătate de avion e mai suportabil.

Ne-am gândit să ne cumpărăm o casă acolo. Mi se pare extraordinar să stai iarna acolo unde este cald. Mie nu îmi place frigul”, a povestit Nicoleta Voica, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Interpreta și soțul ei, adepții unui stil de viață sănătos

Interpreta și soțul ei au un stil de viață sănătos și îi îndeamnă și pe alții să îl adopte. Mai mult, cei doi au creat un grup de Facebook numit Maratonul Persevernților.

,,Ne lăudăm cu foarte multe, dar în primul rând, eu și soțul meu am creat pe Facebook un grup care se numește Maratonul Perseverenților, pentru că a fi perseverent înseamnă a reuși, musai a reuși.

Asta se ocupă cu sfaturi clare, cu îndrumări prin exemplu personal și cu nutriție sănătoasă. Când spun sănătoasă, spun echilibrata din punct de vedere nutrițional și bineînțeles luând și aportul acela de nutrienți de care avem nevoie.

Pentru asta, soțul meu, Alin, care se ocupa de nutriție de 20 de ani oferă consultanță gratuită”, a declarat Nicoleta Voica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI