Nicoleta Luciu s-a întors la TV cu acceptul soțului. Ce îi interzice bărbatul să facă EXCLUSIV

Nicoleta Luciu s-a întors la TV cu acceptul soțului. Ce îi interzice bărbatul să facă EXCLUSIV
Nicoleta Luciu revine la TV

Nicoleta Luciu s-a întors în televiziune, după o absență de aproximativ opt ani și doar după ce s-a sfătuit cu soțul său, care i-a dat acordul să plece de acasă pentru filmări, cu condiția ca acest lucru să nu se întâmple zilnic. De altfel, bruneta nu iese din cuvântul lui Zsolt, iar în casa sa nu se ia nicio decizie fără aprobarea acestuia, mai ales când este vorba de cei patru copii ai cuplului, potrivit unei surse din anturajul celor doi. Ce alte detalii a oferit, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Nicoleta Luciu revine pe micul ecran

Nicoleta Luciu a sărbătorit, vara trecută, 10 ani de căsătorie și, în ciuda zvonurilor apărute de-a lungul timpului, privind un posibil divorț, cei doi doi formează o familie reușită, în care ambii se implică și se ajută în creșterea celor patru copii pe care-i au, un băiat, Zsolt, în clasa a opta, și tripleții Kim, Karol și Kevin, în clasa a patra. Potrivit unei persoane apropiate cuplului, bruneta nu a ieșit niciodată din cuvântul soțului, iar în casa sa nu se ia nicio decizie fără aprobarea acestuia, mai ales când este vorba de cei patru copii ai cuplului.

„Zsolt se implică, în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot. Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem și ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele, iar ceea ce-și doresc este ok”, le-a povestit aceasta apropiaților.

Regulile lui Zsolt

Mai mult, decizia Nicoletei Luciu de a reveni în televiziune a fost luată tot cu acordul soțului, care a considerat că cei patru copii sunt destul de mari, încât aceasta poate pleca de acasă, dar cu condiția ca acest lucru să nu se repete zilnic, ci doar o dată pe săptămână. Tot Zsolt a fost cel care i-a dat aprobarea să iasă din „silenzio stampa” în ceea ce privește acordarea de interviuri, în care să ocolească, însă, orice subiect despre casă și copii.

De asemenea, refuzul de ultim moment al Nicoletei Luciu, care nu a mai mers alături de sora sa, Iuliana, la „Asia Express”, în urmă cu ceva timp, are la bază tot interdicția dată de partenerul său de viață.

O gospodină adevărată

Până să semneze, recent, cu Antena 1, Nicoleta nu a avut de ceva ani niciun job, ea fiind cea care s-a implicat total în treburile casnice. Bruneta petrece și acum mult timp în bucătărie și gătește delicios, potrivit apropiaților. Fosta Miss România își face timp doar pentru ea în cursul dimineții, când copiii sunt la școală, iar soțul e ocupat cu afacerile. După prânz, ea se dedică total familiei, chiar dacă mai are și o bonă care o ajută. Nicoleta ia copiii de la cursuri și merge cu ei la diverse activități, dat fiind faptul că toți patru fac sport. Karol e la hochey, Kim la patinaj artistic, iar Kevin și cu Zsolt fac fotbal.

De ani buni, Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor, chiar într-un moment în care era în mare vogă, iar contractele curgeau lanț. Fosta vedetă TV nu a regretat, însă, sub nicio formă alegerea făcută. Din contră, ar face și acum același lucru, mai ales că, a declarat aceasta într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, „Miercurea Ciuc e orașul ideal să-ți crești copiii”.

Urmăriți Playtech.ro și pe