10 nov. 2022 | 18:31

Nicoleta Luciu, model la 42 de ani. Vedeta a dat cărțile pe față, ce urmează acum

Monden
Nicoleta Luciu, model la 42 de ani. Vedeta a dat cărțile pe față, ce urmează acum
Nicoleta Luciu a fost din nou model!

Nicoleta Luciu a revenit în fața publicului! Fanii acesteia așteptau cu nerăbdare ca actrița să își facă din nou loc pe micile ecrane. Vedeta nu doar că a strălucit în cadrul unei emisiuni, dar s-a bucurat din nou și de rolul de model. Bruneta în vârstă de 42 de ani a mărturisit că și-a trăit din nou tinerețea. Cei mai mulți care au continuat să o urmărească pe rețelele de socializare au fost extrem de fericiți pentru ea.

Nicoleta Luciu, plătită din nou ca model: vedeta a trecut prin emoții uriașe

Nicoleta Luciu a revenit pentru o perioadă în showbiz-ul românesc. Fanii abia au putut să creadă că celebra actriță a apărut din nou pe micile ecrane după o pauză destul de mare. Bruneta a hotărât să își mai dea o șansă pe plan profesional după ani buni petrecuți departe de lumina reflectoarelor.

Pe lângă filmările la care a participat, cea din urmă s-a bucurat de rolul de model. Fosta asistentă TV a urcat pe podium și va continua să meargă la prezentări și în viitorul apropiat chiar dacă a ajuns la frumoasa vârstă de 42 de ani.

Vedeta arată la fel de bine ca în tinerețe, așa că a fost suficient să își exprime dorința de a reveni în showbiz ca toată lumea să o primească cu brațele deschise. Nicoleta Luciu a filmat recent pentru câteva emisiuni de la Antena 1, iar mai apoi s-a întors pe podium.

Mai exact, aceasta a prezentat câteva ținute superbe la Palatul Mogoșoaia pentru Liza Panait. De asemenea, mămica eroină din showbiz va continua să accepte job-uri ca model, după ce a activat în acest domeniu mai bine de 20 de ani.

,,Cred că e a patra colaborare pe care o avem”

,,Cred că e a patra colaborare pe care o avem. Ținutele ei pot fi purtate și la 20 de ani și la 50-60. Materialele sunt ușoare și fine, și cusute delicat. Multe dintre ele pot fi de zi și de seară și merg purtate cu bocanci, adidași sau pantofi. Pentru prezentări, urc pe podium pentru un anume onorariu, dar mereu am primit și un dar din partea ei.

E minunată. Prezentarea de la Palatul Mogoșoaia a mers ca unsă, toate fetele au fost super, iar eu mi-am retrăit tinerețea, după aproape 20 de ani de meserie ca model. Câțiva ani am făcut pauză, iar penultima prezentare, dacă nu mă înșel, tot la ea am avut-o”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru impact.ro. 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro