Nicole Cherry intră în televiziune? Cântăreaţa, primele declaraţii despre un mare proiect TV: „Vreau o schimbare în viaţa mea”

Nicole Cherry intră în televiziune? Cântăreaţa, primele declaraţii despre un mare proiect TV: „Vreau o schimbare în viaţa mea”
Nicole Cherry intră în televiziune? Cântăreața a făcut primele declarații despre un proiect de televiziune.

Nicole Cherry intră în televiziune?! Tânăra artistă în vârstă de 23 de ani a făcut un anunț surprinzător pentru fanii săi. Se pare că urmează o perioadă plină de surprize din partea partenerei lui Florin Popa. Cântăreața tânjește după o schimbare în viața ei și vrea să depună tot efortul pentru a se simți bine. Iată ce a dezvăluit artista despre implicarea într-un proiect TV!

Nicole Cherry intră în televiziune?

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, din breasla tânără. Artista, în vârstă de 23 de ani, a devenit recent mămică și este în culmea fericirii. Toți fanii săi o cunosc drept o tânără foarte harnică. Mai ales având în vedere că aceasta a muncit chiar și pe vremea când era însărcinată.

Tânăra vedetă i-a cucerit iremediabil pe internauți prin dedicarea sa pentru muzică. Nicole Cherry este cu adevărat pasionată de ceea ce face. Anastasia, fetița ei, o menține mereu în formă. Nici nu putea să își dorească altceva. Cântăreața este extrem de mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut până acum pe plan profesional.

Totuși, Nicole Cherry tânjește după o schimbare. Tânăra a mărturisit, într-un interviu acordat jurnaliștilor, că și-ar dori să iasă puțin din rutină. Cu această ocazie, cântăreața a anunțat că pregătește câteva colaborări-surpriză pentru fanii săi.

Primul proiect la care lucrează pare a fi unul destul de mare, de televiziune. Nicole Cherry a evitat, însă, să precizeze concret care este formatul colaborării pe care o pregătește. Cert este că acesta ar urma să impresioneze pe mulți.

„Nebuniile nu sunt pentru mine”

„Există multe colaborări pe care le pregătesc. Va fi și un proiect mare pe care îl punem la cale în momentul de față. Sunt multe lucrurile pe care abia aștept să vi le prezint, să vi le arăt. Zic eu că o să vă surprindă foarte tare”, s-a exprimat Nicole Cherry, în cel mai recent interviu oferit presei românești.

Întrebată dacă este vorba despre o apariție televizată, cântăreața a preferat să mențină discreția. Nicole Cherry a transmis că își dorește să mențină suspansul. La momentul potrivit, toată lumea, inclusiv fanii săi, vor afla detalii despre formatul proiectului la care lucrează în prezent.

„O să vedeți, nu vreau să zic mai multe, prefer să mai țin puțin suspansul”, a spus tânăra de 23 de ani.

Citește și: Nicole Cherry, dezvăluiri emoționante despre relația cu tatăl fiicei sale: „M-a salvat!” EXCLUSIV

Cât despre implicarea într-un show sau într-o emisiune plină de provocări, precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022, artista a spus că nu este pe placul său.

„Nebuniile nu sunt pentru mine. Sunt o fire cât se poate de liniștită și îmi place să simt siguranță. Nu o să mă vedeți prea curând la vreo nebunie. Nu știu… Maxim vă zic că m-am plictisit tare de tot și vreau o schimbare în viața mea. Dar cam greu să se întâmple asta”, a declarat Nicole Cherry, într-o intervenție pentru EGO.ro.