Nicole Cherry este în culmea fericirii! Cântăreața a ținut să anunțe chiar ea pe toată lumea

Nicole Cherry este în culmea fericirii! Cântăreața a ținut să anunțe chiar ea pe toată lumea. Sursa foto: Youtube

Cântăreaţa Nicole Cherry se află în culmea fericirii, pentru că astăzi, 4 mai, un eveniment extrem de important are loc în viaţa ei. Artista a ţinut să împărtăşească acest moment special împreună cu fanii ei.

Nicole Cherry este în culmea fericirii! Cântăreața a ținut să anunțe chiar ea pe toată lumea

Nicole Cherry a făcut o dezvăluire emoționantă fanilor săi. Nicole Cherry le-a transmis celor care o iubesc şi o apreciază că se împlinesc nu mai puțin de 7 ani de când a devenit cântăreaţă. 

Artista a făcut public fericitul anunț pe contul său personal de Instagram. Astfel, Nicole Cherry a avut grijă să le mulțumească fanilor săi pentru susținerea și iubirea pe care i-au oferit-o din primul moment de când s-a lansat în muzica românească, respectiv încă de la primul cântec.

Nicole Cherry este în culmea fericirii! Cântăreața a ținut să anunțe chiar ea pe toată lumea
Nicole Cherry este în culmea fericirii! Cântăreața a ținut să anunțe chiar ea pe toată lumea. Sursa foto: Facebook

7 ani de la lansarea primei melodii

Astăzi se împlinesc 7 ani de când m-am lansat. Nu-mi vine să cred. Este wow! Cât de multe am realizat alături de voi și datorită vouă pentru că dacă nu ați fi fost voi nu aș fi reușit să mă mențin o dată și nici să am acel boom cu „Memories”.

Mă bucur din suflet că îmi sunteți în continuare alături și sper să vă pot încânta și să vă fiu pe plac cu toate piesele pe care urmează să le mai lansez”, a transmis Nicole Cherry pe Instagram.

Epidemia de coronavirus nu o lasă pe Nicole Cherry să-şi lanseze noul album

De asemenea, Nicole Cherry le-a spus fanilor săi de pe reţeaua de socializare că tot pe 4 mai ar fi trebuit să aibă loc lansarea albumului său. Însă, din cauza epidemiei de coronavirus, acest lucru nu a mai fost posibil. Nu a lansat noul album, pentru că Nicole Cherry vrea să organizeze ceva foarte special pentru cei ce o iubesc şi o apreciază.

Astăzi ar fi trebuit să fac și lansarea albumului. Din păcate, această perioadă nu ne-a ajutat deloc și mai ales că eu vreau să am un eveniment la care să participe toată lumea care a pus o cărămidă acolo pentru Nicole Cherry. Mulțumesc mult”, a mai scris Nicola Chzerry pe reţeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI