Nicole Cherry, decizie drastică în privința copilului său. Ce va refuza vedeta să facă cu el

de: Cătălina Burghelea
17 09. 2021

Peste câteva luni, frumoasa Nicole Cherry va deveni mamă pentru prima oară. Artista numără clipele până la marea întâlnire cu fetița ei. Vedeta și partenerul ei sunt nerăbdători să-și strângă în brațe rodul iubirii lor. Totuși, cei doi nu se lasă duși de val în privința Anastasiei, așa că au luat o decizie drastică. Ce va refuza Nicole să facă cu cea mică.

Nicole Cherry urmează să devină mamă pentru prima oară

Cântăreața Nicole Cherry urmează să devină mamă în curând. De când vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, fanii sunt în extaz. Tânăra artistă nu își mai încape în piele de fericire. Solista trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, așa că mai mereu se emoționează atunci când vorbește despre Anastasia, fetița pe care urmează să o aducă pe lume peste câteva luni.

Nu mai este mult până când Nicole Cherry își va strânge în brațe fetița. Deoarece viața ei este extrem de mediatizată, viitoarea mămică a luat o decizie radicală în ceea ce o privește pe bebelușa ei. Nu o va afișa pe Anastasia pe rețelele de socializare. Vedeta a dezvăluit de ce a hotărât așa.

Artista traversează o perioadă emoționantă

În doar câteva luni, Nicole Cherry își va strânge la piept primul ei copil. Din momentul în care a făcut public faptul că este însărcinată, Nicole vorbește atât în emisiunile TV, dar și în interviuri despre momentul cel mare, pe care toți urmăritorii ei îl așteaptă cu sufletul la gură.

Nicole Cherry a anunțat că așteaptă un copil într-un mod cât se poate de inedit. În videoclipul celei mai recente piese, cântăreața a apărut alături de partenerul ei de viață, Florin, dar și de burtica de gravidă.

Vedeta a luat o decizie radicală în privința copilului său

Chiar dacă este însărcinată și traversează o perioadă emoționantă, Nicole Cherry știe deja ce nu va face cu fetița ei, Anastasia. Artista le-a mărturisit fanilor din mediul online că nu îi va arăta chipul bebelușului după naștere, așa cum procedează mai toate vedetele din showbiz. În acest sens, solista le-a oferit și o explicație admiratorilor ei.

”Simt că e mai bine să crească puțin. Nu îmi place ideea să o afișez încă din prima zi de viață”, a precizat artista pe Instagram.

Cântăreața are o sarcină fără probleme, deși se apropie de luna a șaptea. Este unul dintre motivele pentru care se simte foarte norocoasă. Chiar și așa, iubitul ei, Florin Popa, îi este mereu alături și se asigură că nu îi lipsește nimic.