Nicolae Guță are 12 copii acum! Artistul a devenit iar tată

Nicolae Guță are 12 copii acum! Artistul a devenit iar tată
Nicolae Guță are încă un copil

Cu toții știm că Nicolae Guță are mulți copii. Ei bine, manelistul este tătic din nou, ceea ce înseamnă că a devenit tată pentru a 12-a oară, însă cine este fericita mămică?

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară

Chiar dacă avea deja foarte mulți moștenitori, cântărețul nu a vrut să se oprească aici și a decis să aibă mai mulți. Astfel, Nicolae Guță a devenit tătic pentru a 12-a oară, conform Spy News.

Manelistul are cei 12 copii cu diferite femei, însă cea mai cunoscută parteneră a lui este Narcisa Guță, femeia alături de care are un băiat. În urmă cu ceva timp, cei doi se aflau mereu pe micile ecrane, datoră infidelității manelistului.

Una dintre cele mai lungi relații a lui Nicolae Guță a fost cu manelista Sorina Șerban. Cei doi au fost împreună timp de șase ani de zile, între 1999 și 2005, dăruindu-i doi copii.

Cea mai lungă relație a cântărețului a avut-o cu Mariana, femeia lângă care a stat timp de 20 de ani și care era mai mare față de el cu 12 ani. Chiar dacă nu împlinise deja vârsta majoratului, Nicolae Guță devenise deja tată.

Cei doi nu și-au oficializat niciodată relația prin căsătorie, însă îi consideră pe cei 5 copii pe care îi are împreună cu Mariana moștenitori legitimi. Manelistul a mai avut copii și cu Beyonce de România. Chiar dacă are 12 moștenitori, Nicolae Guță nu îi recunoaște pe toți.

Cine este mama celui de-al 12 copil

Inițial, vestea că Nicolae Guță va avea încă un copil a venit fără foarte multe detalii. Nimeni nu știa cine este mama celui mic, însă Nicu, unul dintre fii cei mai mari a lui Nicolae Guță, a vorbit despre nou născutul din familia Guță.

Conform acestuia, mama celui mai mic copil al lui Nicolae Guță este Cristina. Artistul trăiește alături de ea timp de mai mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016.

„Cristina (nr. este mama copilului). Am un frățior, nou-născut și este băiat! Este băiatul lui, este fratele meu și este cel mai mic membru al familiei! Acum vreo două, trei luni (nr. a venit bebelușul pe lume). A apucat să treacă să îl vadă, dar din păcate nu a putut să stea foarte mult. Este prins cu evenimentele, mai ales cu perioada asta în care a stat foarte mult”, a mărturisit Nicu, fiul lui Nicolae Guță, la un post TV.

Citește și: Prima dragoste a lui Nicolae Guță, Sorina, se zbate pentru viața ei. Imaginile sunt șocante! FOTO