21 aug. 2023 | 15:13

Nicolae Guță a dezvăluit secretul tatuajului de pe frunte. Ce înseamnă, de fapt: „Numele lui îmi inspiră frică si respect” EXCLUSIV

Monden
Nicolae Guță a dezvăluit secretul tatuajului de pe frunte. Ce înseamnă, de fapt:

La vârsta de 55 de ani, Nicolae Guță nu se abate de la sfaturile pe care le-a primit în copilărie de la tatăl său! Părintele său a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, atunci când Nicolae Guță avea doar 15 ani. Artistul recunoaște că numele tatălui său, nume pe care și l-a tatuat, în urmă cu câțiva ani, pe frunte, îi inspiră chiar și în prezent, frică și respect, iar fiecare sfat oferit de acesta, îl urmează și acum cu strictețe.

Nicolae Guță a rămas modest datorită tatălui său!

Exemplul său în viață este chiar Niculae, tatăl lui! Artistul recunoaște că ori de câte ori nu i-a urmat sfaturile, a avut de suferit, așadar a învățat din greșeli și nu se abate niciodată de la vobele tatălui său.

Povețele oferite de părintele său, i-au rămas chiar și după 40 de ani întipărite în minte. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Nicolae Guță a vorbit despre tatăl său și a făcut dezvăluiri emoționante despre acesta.

“Modestia, din punctul meu de vedere, cred că este atuul meu. Modestia o am de la tatăl meu, care mi-a spus că oricât de multe aș avea sau oricât de mult aș urca pe scara valorii, niciodată nu este de ajuns. Întotdeauna este loc de mai bine! În acea vreme, nu prea realizam ce spunea el, dar acum mi-au prins foarte bine sfaturile lui. Cuvintele lui au devenit doctrina vieții mele.

Când nu am respectat ceea ce el mi-a spus, am dat-o în bară. Cum ies puțin din vorbele lui, o dau în bară. Țin cont de cuvintele lui, indiferent de câți ani au trecut. Acesta a fost motivul pentru care mi-am tatuat numele lui pe frunte. Numele lui îmi inspiră frică, respect și ,totodată, mă obligă să țin drumul drept. Cât pot, caut să nu fiu slab, din toate punctele de vedere.

Noi, toată familia mea, copiii mei, trăim sub învățăturile lui. Eu ,cel puțin, mi-am implementat cuvintele lui. El a lăsat o doctrină, bazată pe respect, modestie, și fără laudă, să taci și să faci!”, ne-a declarat Nicoale Guță, într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri.

Nicoale Guță, planuri mari pentru Alberto, fiul din relația cu Narcisa Balaban!

Nicolae Guță este tatăl a 12 copii, iar unii dintre ei i-au moștenit talentul în muzică. Artistul ne-a vorbit despre Alberto, fiul din relația cu Narcisa Balaban. Băiatul urmează să împlinească vârsta de 18 ani și vrea să îi calce pe urme tatălui său. Astfel, Guță a lansat o piesă alături de fiul său în urmă cu trei luni. Mai mult decât atât, tânărul a colaborat și cu alte nume cunoscute din industria muzicală, precum, Gheboasă și Omar Arnaout.

“De ceva timp, l-am luat pe Alberto de lângă mama sa, pentru că ,în curând, va deveni major și lucrez cu el. Eu îmi doresc să devină un solist de performanță sau de marcă, dar din punctul meu de vedere, pentru a ajunge un solist bun, trebuie să îți formezi un caracter, trebuie să ai o oarecare disciplină, o disciplină sufletească. Trebuie să ai oarecare doctrină și un oarecare echilibru. Degeaba te lasă Dumnezeu cu talent, dacă tu nu știi să îl respecți.

Dacă tu nu îl respecți, cu acel talent faci bani și te poți distruge singur. Așa cum spunea tata: “Îți alimentezi dracii din tine, din capul tău!” Fără bani, nu poți să îi alimentezi. A face bani, uneori, soarta îți oferă prilejul sau situația respectivă, dar tebuie să îl pui pe Dumnezeu înainte. Nu dau lecții despre viață, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu, că m-au ajutat toate vorbele tăticului meu!”, ne-a mai spus Nicolae Guță, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Trei milioane de pensionari, bani în plus. De când cresc veniturile
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Informație pentru toți românii cu BULETIN. Ești obligat să respecți dacă pleci din țară în concediu
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro