14 oct. 2022 | 13:24

„Nicolae Dică, săracul, va pleca”. Cine este singurul antrenor care poate salva situația de la echipa lui Gigi Becali. „Are școala bulevardului”

Sport
„Nicolae Dică, săracul, va pleca”. Cine este singurul antrenor care poate salva situația de la echipa lui Gigi Becali. „Are școala bulevardului”
Nicolae Dică are tot mai mari probleme la FCSB. Dumitru Dragomir este convins că Gigi Becali o să-l dea afară

Nicolae Dică „se ține de scaun” și nu vrea să plece de la FCSB. Dumitru Dragomir este însă convins că Gigi Becali o să-l dea afară, dacă nu câștigă meciul cu UTA de etapa viitoare. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal din România are și o propunere de antrenor: fostul selecționer Victor Pițurcă.

Dumitru Dragomir este convins că Gigi Becali va renunța la Nicolae Dică

Contestat de fani, după dezastrul din meciul cu Silkeborg, Nicolae Dică a răspuns tăios și a transmis că nu o să-și dea demisia. Dumitru Dragomir crede însă că mariajul lui cu FCSB se apropie, cu pași rapizi de final. Dacă antrenorul nu-și dă demisia, va fi dat afară de Gigi Becali. Și asta cât de curând,

„Nicolae Dică, săracul, va pleca. Categoric își dă demisia. Haos total. Aiurea joc, nu am văzut în viața mea așa ceva! Toată lumea spune că sunt niște talente. Ori au luat ceva și nu pot să susțină efortul. Nu știu. Este ceva în neregulă. Ăia aveau viteza a patra și a cincea, noi a-ntâia și a doua”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, la gsp.ro.

Dumitru Dragomir îi propune un antrenor lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir este convins că la FCSB trebuie adus un antrenor care să-i pună la muncă pe jucători și să impună disciplina, după modelul lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

„Gigi ar trebui să-l aducă pe Pițurcă. Îi dă un milion de euro și vine. Eu îi cunosc pe amândoi, lui Pițurcă nu-i poate spune nimic Gigi.

Ce să-i spui lui Pițurcă? Păi te ia la înjurături și te spurcă. El are școala bulevardului”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sport.ro.”, a transmis Dumitru Dragomir, potrivit PRO Arena.

Varianta pe care o propune Dumitru Dragomir – Victor Pițurcă, antrenor la FCSB, este foarte greu de realizat. Fostul selecționer și Gigi Becali se cunosc bine, dar ultima oară când au colaborat s-au certat zdravăn. Au început din nou să-și vorbească în urmă cu doi ani.

Parteneri
E doliu în lumea întreagă. Unul dintre cei mai mari sportivi de pe Glob a murit
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Cum arată o casă în care s-a investit 1 milion de euro! Roxana Nemeș și afaceristul Călin Hagima se laudă cu rezultatul! FOTO
Unica.ro
Castraveți murați, după o rețetă din anii 1700. Conțin un ingredient cu o aromă puternică
EVZ.ro
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Spynews
Mașinile pe benzină și motorină vor fi eliminate. UE a dat interzis. De când NU se mai vând
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL. Au lansat INVAZIA TERESTRĂ
Mediaflux
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro