Nicolae Ceaușescu era vrăjit de frumusețea ei. Femeia pe care o ura de moarte Elena Ceaușescu. Nu este Violeta Andrei, ci o altă vedetă extrem de frumoasă din acele vremuri

Nicolae Ceaușescu era vrăjit de frumusețea ei. Femeia pe care o ura de moarte Elena Ceaușescu. Nu este Violeta Andrei, ci o altă vedetă extrem de frumoasă din acele vremuri
Elena Ceaușescu era geloasă pe ea! Frumusețea ei îl copleșea pe dictator

O altă artistă din România a avut enorm de suferit din cauza geloziei exacerbate a Elenei Ceaușescu. Mai mult, aceasta a fugit din România pentru a scăpa de asuprirea familiei prezidențiale. Nicolae Ceaușescu era vrăjit de frumusețea ei. Femeia pe care o ura de moarte Elena Ceaușescu. Nu este Violeta Andrei, ci o altă vedetă extrem de frumoasă din acele vremuri.

Geloasă pe orice femeie frumoasă sau celebră!

În vremea în care soțul său conducea țara, Elena Ceaușescu era recunoscută pentru gelozia ei nemăsurată și pentru faptul că ura orice femeie pe care o considera frumoasă. La începutul anilor 80’, să cazi în dizgrația soției lui Nicolae Ceaușescu era cel mai rău lucru care ți se putea întâmpla, mai ales dacă erai persoană publică. Nu era nevoie să facă ceva care să afecteze în vreun fel imaginea țării, nici măcar să o deranjeze cu ceva pe vreunul dintre membrii familiei prezidențiale.

Pur și simplu era suficient să fii o femeie frumoasă sau iubită de public. A simțit-o pe pielea ei actrița Violeta Matei, pe atunci soția ministrului de externe Ștefan Andrei. Frumoasa roșcată nu a reușit să mai joace mulți ani în piese de teatru sau filme pentru că Elena Ceaușescu, în egoul ei nemărginit, nu suporta faptul că Violeta era considerată de o frumusețe rară. Mai mult, șeful de stat și soția sa îl doreau pe Ștefan Andrei ca soț pentru Zoe Ceaușescu, însă ministrul de externe de la acea vreme s-a îndrăgostit nebunește de Violeta, ceea ce a înfuriat-o teribil pe Elena.

Ceaușescu era fermecat de frumusețea ei
Ceaușescu era fermecat de frumusețea ei

A fugit din România ca să scape de Elena Ceaușescu!

Aceeași soartă a avut-o și Eniko Szilaghy, o actriță de origine maghiară, născută la Cluj, care a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste ale anilor 80’, atât datorită felului în care juca, a vocii de soprano, dar și a frumuseții răpitoare. Blondă cu ochii albastri, cu un trup tras ca prin inel și un zâmbet molipsitor, Eniko ajunsesesă se bucure de un capital uriaș de imagine în rândul românilor, care formau cozi uriașe pentru a-i cere acesteia un autograf.

Celebritatea lui Eniko a ajuns și la urechile Elenei Ceaușescu, care nu a ezitat nicio secundă să își pună acoliții să interrzică regizorilor de filmesă o mai coopteze în piesele lor de teatru pe frumoasa tânără. Ba mai mult, membrii ai securității încercau să o forțeze pe Eniko și pe soțul ei să colaboreze cu ei. Pentru că nu aveau de gând să se implice în astfel de treburi, frumoasa blondă a profitat de o vacanță în Olanda pentru a rămâne definitiv acolo. Nu dorea să își abandoneze țara, însă a fost singura ei șansă să scape de ura pe care Elena Ceaușescu i-o purta fără motiv. Ajunsă la venerabila vârstă de 62 de ani, Eniko Szilaghy trăiește în Franța și a rămas la fel de frumoasă ca în ținerețe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI