Nicolae Ceaușescu a avut un secret rușinos pe care l-a împărțit doar cu tovarășa lui de viață, la propriu

Ce secret rușinos avea Nicolae Ceușescu. Liderul comunist l-a împărtășit cu soția sa, Elena

Nicolae Ceaușescu a fost cunoscut drept un om cu multe secrete, mai ales cu multe planuri ce puțin trebuiau să le ia la cunoștință, până după ce erau acestea înfăptuite. Ce rușine se ascundea sub așternuturile cuplului comunist și de care s-ar fi sfiit dacă ar fi aflat că acum este în văzul tuturor?

Secretul rușinos al cuplului Ceaușescu

Conform rtv.net, se pare că Nicolae Ceaușescu avea parte de beneficii în pușcărie, beneficiile care îl scăpau de problemele hormonale. Fostul lider comunist reușea să iasă de câte ori dorea din închisoare pentru a se îndrepta fix la…bordeluri. Despre Ceaușescu se știe că a avut o singură femeie toată viața, aceea fiind Elena.

Despre Elena din păcate, este cunoscut faptul că l-a înșelat cât de mult a putut, inclusiv și cu fratele lui, Marin Ceaușescu. De asmenea, având o experiență extrem de vastă în ale amorului pe vremea în care Nicolae era un simpu învățăcel în arta iubirii. Fostul dictator se pare că plătea o sumă gardianului pentru a putea reuși să se iubească.

Ce secret rușinos țineau bien ascuns Elena și Nicolae Ceaușescu?
Ce secret rușinos țineau bien ascuns Elena și Nicolae Ceaușescu? Ar înnebuni dacă ar afla că s-a aflat totul

Obiceiurile vremii

„Focosul Ceauseșcu își rezolva problemele intime trecând și pe la bordeluri, după obiceiul vremii. În urma unei asemenea aventuri, tânărul… membru, s-a îmbolnăvit. Cel care a atacat tânărul vlăstar roșu a fost agentul gonococ și l-a îmbolnăvit pe Nicolae de blenoragie. Poate acest secret ar fi rămas pentru vecie în pantalonii tovarășului, dacă doctorul ce l-a ajutat să scape nu ar fi vorbit, peste timp. Nimeni nu știe cum ar fi arătat lumea astazi dacă generalul Ilie Moreanu, pe atunci tânăr medic militar, ajuns la Targu Jiu pentru altcineva, nu l-ar fi tratat pe viitorul dictator de boala rușinoasa”
Surse apropiate de fostul lider (Sursa: româniatv.net)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI