Nick de la Puterea Dragostei a slăbit 50 de kg. Cum arăta gras, la 130 de kg

Nick de la Puterea Dragostei a slăbit 50 de kg. Cum arăta gras, la 130 de kg

Nick de la reality-show-ul „Puterea dragostei” are succes ca solist de muzică rap, dar și la femei. Acesta are însă în sertar pozele de acum doi ani, când cântărea nu mai puțin de 130 de kilograme. Schimbarea i-a șocat pe fanii, dar aceștia îi apreciază ambiția.

Nicolas Dumitrescu de la Puterea Dragostei a slăbit 50 de kg. Cum arăta când avea 130 de kg

Iubitorii reality-showului „Puterea dragostei” de la Kanal D sunt șocați de povestea lui Nick, care a format un cuplu cu Alexandra. Nicolas Dumitrescu, 23 de ani, este pasionat de muzică și consideră că viața lui este un film, și în care el este propriul regizor.

Deși crede că este foarte puternică toată concurența, Nick își anunță adversarii că este de zece ori mai pregătit și mai motivat decât aceștia. Nu caută perfecțiunea, crede că viața e foarte frumoasă, însă devine și mai frumoasă dacă o împarte cu cineva.

Nick, înainte și după
Nick, înainte și după

A slăbit ținând o dietă personalizată, dar a făcut și mult sport

Știe să își ceară scuze atunci când greșește și se poate considera un om adevărat, cu bune și rele. Speră să găsească în emisiunea de la Kanal D fata alături de care își va petrece viața, și are toate șansele, după ce tânărul, care cântărea 130 de kilograme, a avut ambiția de a da jos 50, cu sport și cu o dietă concepută pentru el.

Nick și-a postat pe conturile sociale două fotografii, în antiteză, de atunci, pe când era foarte gras, și de acum, după ce a slăbit.

Mesajul lui Nick

Pentru cei ce nu mă cunosc. Sunt eu în ambele poze, în cea din stânga aveam 130 kg, în cea din dreapta am 80. Dacă am putut să îmi revin din cum eram înseamnă că îmi pot reveni din orice și nimeni sau nimic nu mă oprește! Cei din urmă vor fi cei dintâi vă urez o seară minunată!„, a menționat el.

Fanii Puterea Dragostei l-au felicitat pentru performanță. Ambițiosul tânăr, care s-a apucat între timp și de muzică rap, a avut o copilărie grea: ”Tata a făcut pușcărie de trei ori”, a spus el, în cadrul emisiunii.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI