Digi Mobil bagă prețuri nebune la aceste telefoane. Atât de ieftine, că le iei cu mărunțiș

Digi Mobil bagă prețuri nebune la aceste telefoane. Atât de ieftine, că le iei cu mărunțiș

Digi Mobil vrea să țină pasul cu ofertele eMAG, de exemplu, în luna decembrie. Înainte de Moș Crăciun, operatorul are câteva super reduceri de care să profiți.

Digi Mobil dă telefoane bune într-un sistem de rate direct la operator. Pe 12 luni, îți iei un telefon mai bun, sau faci cadou cuiva, și apoi plătești foarte puțin pe lună. Partea și mai bună e că Digi Mobil are avans zero la unele telefoane.

Astfel, la o privire aruncată pe site, am descoperit un Samsung Galaxy J6+ la 75 de lei pe lună. Apoi, e un Motorola G6 Play la 66 de lei pe lună și chiar un Allview X5 Mini de la Digi Mobil la 50 de lei pe lună.

Dacă vrei telefoane premium, un Huawei Mate 20 Pro e la o rată de 233 lei pe lună. Totuși, avansul pe care trebuie să-l plătești este considerabil, așa că ia în calcul așa ceva. Samsung e cam la același nivel.

Ar trebui să mai știi însă că oferta Digi Mobil e valabilă la portare. Astfel, vii cu numărul tău, iei un telefon la preț mai mic, dar și schimbi rețeaua.

Ar trebui să mai știi însă și de abonamentele Avantaj. Acestea sunt cu telefon inclus. Dar Avantaj 2 e 1,98 euro pe lună cu 200 de minute naționale și internaționale, 100 de SMS-uri și net nelimitat în rețeaua 4G.

Cel mai bun abonament ar fi însă Digi Mobil Avantaj 5 la 4,96 euro pe lună, mult mai bine decât la concurență, cu 500 de minute naționale și internaționale, 100 de SMS-uri în rețeaua Digi Mobil, dar și net nelimitat în rețeaua 4G.

Dacă nu vrei să stai după operator, atunci poți să alegi niște telefoane din piața liberă. eMAG, de exemplu, are o campanie excelentă de reduceri în această perioadă. Găsești telefoane, laptopuri, televizoare, dar și diverse lucruri care te pot ajuta în bucătărie.