Nepoata prințesei Diana are o relație cu un milionar de 60 de ani! E mai bătrân decât tatăl ei

Nepoata prințesei Diana are o relație cu un milionar de 60 de ani! E mai bătrân decât tatăl ei

Nepoata prințesei Diana este de mult în atenția paparazzilor datorită originii sale, dar și a frumuseții pe care a moștenit-o, cumva, de la mătușa ei. Recent, ea a fost văzută alături de noul ei iubit, un bărbat vârstnic, care e mai mare chiar și decât tatăl ei.

Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, împlinește anul acesta 29 de ani și este deja faimoasă, frumoasă, foarte bogată și cu o carieră în modeling, Ea este considerată de presa tabloidă britanică drept copia fidelă a Prințesei Diana, mama prinților Harry și William și fosta soție a Prințului Charles.

Dintre toți membrii familiei regale britanice, Kitty a fost, probabil, cea mai discretă când a venit vorba de relațiile amoroase și rareori a fost văzută în public în preajma norocosului care se poate bucura de mai mult decât de prezența ei.

De această dată, însă, ea a fost urmărită de paparazzi până în New York și a fost văzută alături de un bărbat care ar putea să-i fie foarte bine bunic. Acest bărbat este nimeni altul decât Michael Lewis, în vârstă de 60 de ani. Cei doi au o relație amoroasă de anul trecut, cel puțin de când a fost dezvăluită de presa engleză, dar e posibil ca ei să se cunoască de mai mult timp.

Cine este milionarul cu care se iubește nepoata prințesei Diana

michael lewis
Michael Lewis, iubitul în vârstă de 60 de ani al lui Kitty Spencer

Michael Lewis este milionarul care deține compania de îmbrăcăminte Whistles și se estimează că are o avere de aproape 100 de milioane de dolari. E clar că nepoata Prințesei Diana n-a moștenit și admirația pentru persoanele modeste. Kitty Spencer are standarde înalte când vine vorba de bărbați, doar că aceste standarde par să se rezume mai mult la banii pe care-i dețin partenerii săi.

Înainte de acest Michael, Kitty a avut o relație cu milionarul Niccolo Barattieri di San Pietro, din 2014, până în 2017. De atunci, ea s-a orientat către bărbații mai maturi chiar decât tatăl ei, Contele Spencer. Michael Lewis este mai mare decât acesta cu șase ani.

Kitty și iubitul său sexagenar au fost văzuți ieșind din cel mai scump hotel din New York, unde o noapte la penthouse costă vreo 50.000 de dolari.

Vezi AICI fotografiile cu cei doi la hotel.