05 iun. 2020 | 18:52

Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi. Ce se întâmplă acum cu soția și copilul lui

Știri generale
Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi. Ce se întâmplă acum cu soția și copilul lui
Nelu Tătaru, în lacrimi în cadrul unui interviu

Nelu Tătaru a uitat de rigurozitatea titulaturii sale și a fost total cuprins de emoție în cadrul unui interviu. Acesta a avut ochii în lacrimi din cauza unui subiect extrem de sensibil pentru el. Ce se întâmplă acum cu soția și copilul lui?

Nelu Tătaru, cu ochii în lacrimi în cadrul unui interviu

Ministrul Sănătății a fost surprins cu ochii în lacrimi în emisiunea Adrianei Nedelea LA FIX. Ei bine, subiectul a fost chiar la fix pentru ca acesta să-și arate latura sensibilă și subiectul care îl face de fiecare dată să tresară – familia. În cadrul interviului, Nelu Tătaru s-a emoționat atunci când a venit vorba despre soția și copilul lui și de depărtarea pe care a trebuit să o înfrunte din cauza crizei sanitare prin care încă trecem.

Vizibil emoționat, ministrul a continuat să vorbească despre clipele de coșmar pe care le-a trăit în primele cinci săptămâni în care a fost nevoit să lipsească de acasă. Acesta a susținut că i-a fost extrem de dor de familie, mai ales de copilul său care stă lipit de el și care a trebuit să înțeleagă prea devreme ce înseamnă riscurile și responsabilitatea față de ceilalți.

Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi în cadrul interviului Adrianei Nedelea

Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi în cadrul interviului Adrianei Nedelea

„Îmi era frică să îl ating”

„Copilul nu putea să spună nimic când m-a revăzut. Plecasem de acasă cu cinci săptămâni în urmă, secretar de stat, veneam ministru. Copilul venea la mine, voia să mă atingă, dar îmi era frică să îl ating. Îmi simte lipsa, dar au fost momente importante. Mă înțelege, înțelege situația și vrea să se facă în continuare doctor. Și ăsta este un lucru important. Soția mea a avut răbdare și înțelegere. A fost o perioadă grea, în care a fost și mama, și tată, dar a înțeles și momentul, și menirea, și importanța a ceea ce am traversat cu toții”
Nelu Tătaru (Sursa: liberatatea.ro)

Ministrul Sănătății a precizat și că nu doar el a trăit clipe de deznădejde în această situație, ci și toți medicii, toate cadrele medicale din spitale. Acela a fost „cel mai important moment, când am simțit că trebuie să fiu acolo”, spune Nelu Tătaru.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro