Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi. Ce se întâmplă acum cu soția și copilul lui

Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi. Ce se întâmplă acum cu soția și copilul lui
Nelu Tătaru, în lacrimi în cadrul unui interviu

Nelu Tătaru a uitat de rigurozitatea titulaturii sale și a fost total cuprins de emoție în cadrul unui interviu. Acesta a avut ochii în lacrimi din cauza unui subiect extrem de sensibil pentru el. Ce se întâmplă acum cu soția și copilul lui?

Nelu Tătaru, cu ochii în lacrimi în cadrul unui interviu

Ministrul Sănătății a fost surprins cu ochii în lacrimi în emisiunea Adrianei Nedelea LA FIX. Ei bine, subiectul a fost chiar la fix pentru ca acesta să-și arate latura sensibilă și subiectul care îl face de fiecare dată să tresară – familia. În cadrul interviului, Nelu Tătaru s-a emoționat atunci când a venit vorba despre soția și copilul lui și de depărtarea pe care a trebuit să o înfrunte din cauza crizei sanitare prin care încă trecem.

Vizibil emoționat, ministrul a continuat să vorbească despre clipele de coșmar pe care le-a trăit în primele cinci săptămâni în care a fost nevoit să lipsească de acasă. Acesta a susținut că i-a fost extrem de dor de familie, mai ales de copilul său care stă lipit de el și care a trebuit să înțeleagă prea devreme ce înseamnă riscurile și responsabilitatea față de ceilalți.

Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi în cadrul interviului Adrianei Nedelea
Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi în cadrul interviului Adrianei Nedelea

„Îmi era frică să îl ating”

„Copilul nu putea să spună nimic când m-a revăzut. Plecasem de acasă cu cinci săptămâni în urmă, secretar de stat, veneam ministru. Copilul venea la mine, voia să mă atingă, dar îmi era frică să îl ating. Îmi simte lipsa, dar au fost momente importante. Mă înțelege, înțelege situația și vrea să se facă în continuare doctor. Și ăsta este un lucru important. Soția mea a avut răbdare și înțelegere. A fost o perioadă grea, în care a fost și mama, și tată, dar a înțeles și momentul, și menirea, și importanța a ceea ce am traversat cu toții”
Nelu Tătaru (Sursa: liberatatea.ro)

Ministrul Sănătății a precizat și că nu doar el a trăit clipe de deznădejde în această situație, ci și toți medicii, toate cadrele medicale din spitale. Acela a fost „cel mai important moment, când am simțit că trebuie să fiu acolo”, spune Nelu Tătaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI