Nelu Tătaru a ajuns de râsul medicilor din România! Toți doctorii fac mișto de el acum

Nelu Tătaru a ajuns de râsul medicilor din România! Toți doctorii fac mișto de el acum
Nelu Tătaru și Codruța Filip

Nelu Tătaru, actualul Ministrul al Sănătății, se află într-un moment dificil de imagine. Totul a plecat de la informațiile apărute în presă, referitoare la una din angajatele ministerului. Mulți medici din România l-au cam luat în râs.

Nelu Tătaru a ajuns de râsul medicilor din România

România anului 2020 nu s-a debarasat de angajările unor persoane fără niciun fel de expertiză în domeniile în care sunt angajați. Și-așa controversat, Nelu Tătaru iese în evidență, din nou, în urma unor informații apărute în spațiul public. Ministrul a intrat în colimatorul presei, dar și mai grav, în cel al medicilor, odată cu aflarea identității proaspetei angajate care va monitoriza spitalele regionale din România.

Nelu Tătaru a ajuns de râsul medicilor din România! Toți doctorii fac mișto de el acum
Codruţa Elena Filip, angajată în cadrul Direcţiei de Monitorizare şi Implementare a Spitalelor Regionale din România.

Persoana în cauză, o tânără de 24 de ani, conform informațiilor, nu are niciun fel de expertiză în acest domeniu. Ironia medicilor la adresa lui Nelu Tătaru pare mai îndreptățită ca niciodată. Tânăra este Codruţa Elena Filip, în vârstă de 24 de ani. Cum a ajuns la Minister? Foarte simplu.

Toți doctorii fac mișto de el acum

A fost angajată, după ce a susținut un interviu, ca şi consilier debutant la Ministerul Sănătăţii. Codruţa Elena Filip a fost angajată în cadrul Direcţiei de Monitorizare şi Implementare a Spitalelor Regionale din România.

Nelu Tătaru a ajuns de râsul medicilor din România! Toți doctorii fac mișto de el acum
Doctorul Marian Stamate, medic la Spitalul Clinic Colţea

”Văd lumea scandalizată că Nelu a pus fără concurs (nu cum făcea ciuma roşie, prin angajare directă şi fără testarea cunoştinţelor) o fătucă de 24 de ani, cântăreaţă şi modelă, să se ocupe de spitalele regionale! Lume, ce-ai?! Păi, fii antenă:

1. Spitalele alea nu se fac, deci fata asta nu e nici un pericol pentru sănătatea naţiunii. Stai tranchila.

2. Ce era Napoleon Bonaparte la 24 de ani, aaa?! Exact: general! Inculţilor. Deeeci, ce tot măcăniţi ca are 24 de ani?! Nu ştiţi voi ce ştie Nelu. El o are sub….ochi.

3. Cum il cheama pe Nelu? Aaa?! Exact: TĂTARU! Unde e născută fata asta? În TĂTĂRUŞI! Vedeţi, măi, că sângele apă nu se face?!

4. Unde ziceaţi că s-a născut Ştefan cel Mare? Şi ce a făcut el, mai exact, la Lipnic?! Hai să vă vad….”, a scris doctorul Marian Stamate, medic la Spitalul Clinic Colţea.

Dacă situația nu ar fi penibilă, ar putea deveni hilară, dar nu se poate pune problema altfel decât așa. Și-așa controversele în ceea ce-l privesc pe Nelu Tătaru sunt multe, odată cu acest scandal lucrurile se complică. Rețelele de socializare au fost împânzite de ironii la adresa Ministrului și a situației de fapt.

„A învins tătarii. Tătari avem. Stefan cel Mare ne lipseşte… O fi talentată!… Da, dar Napoleon Buonaparte, italian de origine din Corsica, a pornit de jos, şi a parcurs toate etapele până la rangul de general şi ulterior mareşal… şi credeţi că fătuca asta nu? Oho, cred că are experienţă de 10 ani… când îi trece vârsta, îi trebuie un job de bază… zic că împuşcă 2 iepuri deodată!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de medici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI