Nelson Mondialu’ aruncă bomba în showbiz! Mirela Vaida și Vulpița sunt rude. Ce grad de rudenie există între ele

Nelson Mondialu’ aruncă bomba în showbiz! Mirela Vaida și Vulpița sunt rude. Ce grad de rudenie există între ele
Nelson Mondialu' susține că Mirela Vaida este rudă cu Vulpița

Nelson Mondialu’ dezvăluie un detaliu la care nimeni nu s-ar fi gândit. Ce grad de rudenie este între Mirela Vaida și Vulpița? Totul s-a aflat!

Nelson Mondialu’, dezvăluiri șocante! Ce grad de rudenie este între Vaida și Vulpița?

Surprize, surprize! Mirela Vaida se pare că este rudă cu Vulpița. Aceasta informație a fost pusă la dispoziție tuturor de către Nelson Mondialu’. Unii cred că acum tot șirul episoadelor nesfârșite din serialul soților Stegaru are un alt înțeles. În timpul acesta, mulți internauți au glumit pe tema aceasta spunând că mai ales în Moldova toată lumea este rudă cu toată lumea. Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a susținut că are surse sigure și că știe mai multe informații de la Blăgești.

“Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”
Nelson Mondialu’

Mirela Vaida este rudă cu Vulpița. Nelson Mondialu' face totul public
Mirela Vaida este rudă cu Vulpița. Nelson Mondialu’ face totul public

„Așteptăm să vedem când recunoști și tu”

Lumea e mică…desigur, dar care erau șansele ca tocmai ei să se acomodeze cu canapelele de la Acces Direct? Nu se știe, dar prezența constantă a celor doi în platoul emisiunii de la Antena 1 a început să irite pe toată lumea, iar sacțiunile către renumitul post TV curg de luni buni de la CNA.

La finele filmulețului său pe pe YouTube, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a susținut că așteaptă cu nerăbdare ca însăși prezentatoarea să recunoască public totul, acum că s-a aflat. „Se trage din neam, de cântăreț. Așteptăm să vedem când recunoști și tu. Am primit informații de la Blăgești!”, a încheiat Nelson

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI