Nea Mărin, zbir la tv, mielușel acasă: ”Divorț” e singurul cuvânt interzis în casa lor EXCLUSIV

Nea Mărin, zbir la tv, mielușel acasă: ”Divorț” e singurul cuvânt interzis în casa lor EXCLUSIV
Nea Mărin, zbir la tv, mielușel acasă: “Soția mă îndrumă să mă duc peste tot!”. ”Divorț” e singurul cuvânt interzis în casa lor EXCLUSIV

Marin Barbu sau Nea Mărin, cum îl știe o țară întreagă, din emisiunea lui de la Antena 1, este devotat unei singure femei, Maria, cu care s-a însurat în urmă cu 40 de ani.

Nea Mărin, zbir la tv, mielușel acasă

Celebrul profesor de dansuri populare nici că vrea să audă în casa lor de divorț, ba, mai mult, are numai cuvinte de laudă la adresa nevestei, care îi este un bun sfătuitor:

”Mi-am dorit de mic o familie solidă. Pentru mine, căsătoria este căsătorie. M-am însurat o dată și, gata, nu îmi mai trebuie!”, ne-a spus el, în exclusivitate pentru impact.ro

Maria Barbu este femeia pe care celebrul Nea Mărin a ales-o de soție, în urmă cu mai bine de 40 de ani! S-au cunoscut în anii copilăriei, iar când părinții lor s-au opus acestei povești de dragoste, Marin n-a mai stat pe gânduri și a furat-o pe Maria de acasă.
În ciuda gestului, părinții și rudele fetei nu s-au supărat pe Marin, ba, mai mult, le-a dat binecuvântarea. La nuntă, au petrecut ca-n povești, alături de cei 400 de invitați. Contactat de reporterii Impact.ro, Nea Mărin ne-a dezvăluit secretul căsniciei lui durabile, având în vedere că multe cupluri din show-biz divorțează în ritm alarmant:
“Mi-am dorit de mic o familie solidă. Pentru mine, căsătoria este căsătorie. M-am însurat o dată și, gata, nu îmi mai trebuie. De mic am visat la o familie în armonie.
Soția mă înțelege în meseria mea, ba chiar mă împinge de la spate, mă îndrumă să mă duc peste tot, să dau înainte să ne fie bine. Nu mă limitează, îmi înțelege viața, nu am avut niciodată discuții din cauza faptului că eu mai plec de acasă”.
Nea Mărin are două fiice, Dana și Larisa, cea din urmă moștenindu-i pasiunea pentru dansurile populare.

Alături de Andra, în spectacolul ”Tradițional”

Nea Mărin e bucuros că, încet-încet, lucrurile revin la normal din punct de vedere profesional, după un an greu, de șomaj impus, din cauza pandemiei de Covid-19:
“Reîncep proiectele, după o lungă perioadă. Le-am așteptat, eu sunt obișnuit cu un stil de viață mai agitat, am tânjit după el, mi-a fost dor de colegii mei cu care am lucrat până acum, de glumele lor, nu a fost ușor.
O să am în luna noiembrie a acestui an un spectacol la Sala Palatului, după un turneu cu Andra cu spectacolul , o colaborare la Circul Belluci și lista este lungă”.
Urmăriți Playtech.ro și pe