09 iul. 2023 | 14:53

Nea Marin, despre nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu. Cum s-au distrat invitații la evenimentul fastuos: “A fost un moment românesc adevărat” EXCLUSIV

Monden
Nea Marin, despre nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu. Cum s-au distrat invitații la evenimentul fastuos: “A fost un moment românesc adevărat” EXCLUSIV

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au unit destinele ieri, și în fața lui Dumnezeu, cei doi având parte de o ceremonie religioasă oficiată la o biserică din Manasia, județul Ialomița. Momentele au fost emoționante pentru miri, pentru că, pe lângă binecuvântarea lor, a avut loc și creștinarea fiului lor, Vlad.

Imagini emoționante de la nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu

Practic, îndrăgostiții au sărbătorit nunta lor și botezul băiatului printr-o petrecere fastuoasă, alături de familie, rude, prieteni și colegi de breaslă, printre care amintim antrenorii, Octavian Bellu și Mariana Bitang, Sandra Izbașa, Andreea Răducan, Monica Roșu, actrița Carmen Tănase și mulți alții.

Unul dintre cele mai apreciate momente artistice ale serii a fost cel pregătit de Nea Mărin alături de călușari. În exclusivitate pentru Playtech Știri, acesta a spus că mirii au dansat cot la cot cu el, purtând elemente de costume populare.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, preferând să își țină viața privată departe de ochii publicului. Ceremonia religioasă a avut loc la o biserică din Manasia, județul Ialomița, iar scena sosirii mirilor a fost desprinsă parcă din filme.

Regizorul și-a făcut apariția pe cal, iar campioana olimpică a ajuns într-o caleașcă. Dubla petrecere prin care au sărbătorit nunta și botezul fiului lui a fost una reușită, unde invitații s-au simțit bine și au dansat.

“Mă simt cel mai fericit om, pentru că mi s-a oferit ocazia asta să fac un moment artistic adevărat, ăla care sunt eu: călușar, cu călușarii după mine, cu tradiția de 50 de ani. Am prezentat un spectacol acolo în fața a zeci de sportivi, campionii noștri.

Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept. Foarte tare, frumos! A fost un eveniment pe care nu o să-l uit, deabia aștept să văd filmele”, ne-a spus nea Marin entuziasmat.

Nea Marin: “Mirilor le-am pus elemente de costume populare, au dansat cu noi tot timpul”

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au dorit neapărat să aibă la petrecerea de nuntă un program artistic românesc, așa că l-au abordat din timp pe nea Marin.

“M-au invitat la ei acasă și mi-au zis: “Nea Marin, noi suntem, vorba aia, cu sufletul ăla de român, și ce poate să fie mai frumos decât călușul, așa că te rugăm să vii!”

Și am acceptat cu mare drag, m-am dus cu 6 perechi de dansatori și am făcut un program de a dansat toată lumea, toți erau în jurul nostru. Super atmosferă!

Ne-am făcut programul și am plecat. Mirilor le-am pus elemente de costume populare, au dansat cu noi tot timpul, mireasa și mirele în centru cu mine, cu nepoata mea, cu nepoții mei, a fost super tare.

A fost un moment românesc adevărat, cred că toată lumea l-a simțit până în fibra mușchilor. Le doresc casă de piatră, să fie sănătoși, să dea Dumnezeu să mai facă copii, să îi îndrume către sport, către actorie, către ce vor ei, sunt niște copiii deosebiți”, a povestit el pentru Playtech Știri.

Citește și Primele imagini de la nunta religioasă a Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu. Andreea Răducan, mesaj emoționant pentru fosta ei colegă

Monica Roșu: “Mireasa a mai lipsit puțin de la petrecere să se schimbe, să vadă ce face copilul”

Cătălina Ponor s-a distrat la nuntă și, până la un anumit moment, fiul lor a fost pe ringul de dans, în brațele tatălui său, Bogdan Jianu. Apoi, s-a retras cu bunica la somn. Deși știa că este pe mâini bune, Cătălina s-a asigurat pe parcursul petrecerii că fiul ei este bine.

Fosta ei colegă, Monica Roșu, s-a bucurat să îi fie alături și la nuntă, după multe cantonamente în care au fost împreună. Campiona ne-a spus că mireasa nu a fost furată de la petrecere și că mirii nu și-au dorit să pună în schemă nici alte tradiții.

“Ne bucurăm că suntem împreună și la astfel de evenimente. Era normal să fim alături de ea. Ne-am bucurat că s-a întâmplat fericitul eveniment și mai ales că ea este fericită. Nu s-a furat mireasa.

Cât am stat eu nu s-a furat mireasa, nu știu după, dar nu, asta cu furatul miresei nu au respectat tradiția. Nu prea aveau unde să o fure. A mai lipsit ea așa puțin să se schimbe, să vadă ce face copilul, dar nu cred că s-a pus problema de furat.

A fost o nuntă foarte frumoasă, toată lumea s-a simțit bine, tradițiile astea sunt tradiții, dar nu trebuie neapărat respectate. Mă bucur că am fost alături de ea, că e fericită, să fie sănătoși împreună și fericiți”, a declarat, pentru Playtech Știri, Monica Roșu.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro