Naște peste o săptămână! Emoții mari pentru o vedetă din România: „Îmi e destul de greu”

Naște peste o săptămână! Emoții mari pentru o vedetă din România: „Îmi e destul de greu”
Artista are emoții mari

Îndrăgita cântăreață urmează să fie mamă pentru a doua oară. Deși nu este pentru prima oară când trece prin asta, se pare ca este mai stresată ca oricând.

Naște peste o săptămână! Emoții mari pentru o vedetă din România

Este vorba despre Olguța Berbec, care urmează să nască lunea viitoare pentru a doua oară. Se pare că artista are foarte mari emoții. Potrivit cântăreței, și a doua sarcină vine cu noi provocări.

”Îmi este destul de greu zilele astea. Acum chiar sunt emoții. Nu știu de ce se spune că la al doilea copil ești mai relaxat, eu cred că ești mai stresat. Chiar mă gândesc acum fiindcă e tot luni. Mă gândesc ca lunea viitoare la ora asta trebuie să fim împreună”, a mărturisit Olguța Berbec .

Olguța Berbec este programată să nască lunea viitoare

Deși noul născut ar trebui sa vină pe lume lunea viitoare, cunoscuta cântăreață pare să fie pregătită pentru orice situație.

”Mă voi interna în dimineața respectivă. Am avut timp să le punem pe toate la punct. Și dacă se întâmplă neprogramat până luni nu este nicio problemă, locuim destul de aproape de spital și este în regulă.

Asta este partea cea mai ciudată, dar din fericire am câteva prietene care sunt acolo medici, deci nu îmi fac griji pentru că am păstrat legăturile de la nașterea Cezarei”, a mărturisit artista.

Soțul solistei este nerăbdător

Mai mult de atât, s-ar părea ca artista nu este singura cuprinsă de emoții. Soțul Olguței Berbec este la fel de entuziasmat să-și întâmpine noul născut. Atât vedeta, cât și soțul său, au decis ca numele fetiței să fie Maria.

”Soțul este nerăbdător și de o săptămână îmi spune că de ce nu mergem să nasc o dată. Sunt bine doar că mă trezesc noaptea. Nu mai dorm atât de bine, dar e firesc să fie așa”, a adăugat Olguța Berbec, potrivit spynews.ro.

Olguța Berbec și Remus Novac

În cadrul unei emisiuni TV, Olguța Berbec a vorbit despre cum l-a cunoscut pe partenerul său de viață. Se pare că ea a fost cea care a făcut primul pas.

”A fost o situație puțin ciudată, eu am făcut primul pas la modul că ne-am întâlnit la un eveniment! Ne-am întâlnit la Herculane! Eu am făcut primul pas spre Remus, nu neapărat spre relație. Eu am cântat la eveniment, iar ei puseseră acel moment în online și eu n-am fost de acord și am cerut să fie dată jos filmarea cu mine!”, a spus Olguța Berbec la ”Acces Direct”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI