Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite, dezamăgită de Cătălin Scărlătescu. Celebrul bucătar nu și-a ținut promisiunea EXCLUSIV

de: Oana Pascaru
25 06. 2021

Narcisa Birjaru, câștigătoarea “Chefi la Cuțite” (Antena 1), a reușit să îi impresioneze pe cei trei aprigi jurați cu o tocană țigănească și cu o plăcintă cu iaurt, meniu din finală care i-a adus marele premiu de 30.000 de euro. Ba, mai mult, Chef Scărlatescu i-a promis că o s-o angajeze la restaurantul lui, însă până acum nu au bătut palma, deși colegii lui, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, lucrează deja cu foști concurenți.

Chefi la cuțite: Narcisa Birjaru a rămas cu un gust amar. Cătălin Scărlătescu nu și-a ținut promisiunea

La 24 de ani, Narcisa Birjaru a câștigat concursul “Chefi la Cuțite”, de la Antena 1, și promisiunea că va lucra în localul lui Cătălin Scărlătescu. Contactat de reporterii Impact.ro, Alex, soțul femeii, ne-a spus: “O să meargă, dacă o să fie chemată! Vă dați seama, cine nu ar vrea să se ducă să lucreze cu Chef Scărlătescu?

Și eu mi-aș dori să lucrez cu el, chiar dacă pentru mine partea aceasta culinară este doar o pasiune și nu o profesie. Și nu doar cu Chef Scărlătescu aș vrea să lucrez ci și cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, toți trei sunt foarte buni. Dacă mi s-ar pune și mie o asemenea oferă pe masă nu aș spune nici eu nu, să o ajut, să fiu lângă ea”.

  • ”Vrem ca din premiu să ne luăm o locuință nouă”.

Narcisa și Alex vor o locuință nouă: “Acum ne dorim un copilaș. Vrem ca din banii de la emisiune să ne luăm o locuință nouă, în București, nu știu dacă apartament sau casă, este prea din pripă să vorbim despre acest lucru”, ne-a mai spus el, pentru playtech.ro.

El ne-a dezvăluit și cum își alintă celebra soție: “O alint în toate modurile posibile: puiul meu, draga mea, nevasta mea. Ea îmi spune bărbatul meu. Noi suntem genul de familie foarte unită. Ea îmi gătește mâncăruri din toată bucătaria lumii. Îmi face și mâncarea din finală, dar un pic diferit, dar este la fel de bună”.

Alex e supărat că soția lui a fost jignită: ” Se legau de etnia ei, este dureros!”

Alex e supărat că soția lui a fost jignită: “După competiție, a fost tratată oribil de unii. Am întâlnit oameni pe stradă care plângeau când o vedeau, făceau poze cu ea iar, pe net, alții o făceau în toate felurile. Se legau de etnia sa plus de multe alte aspecte.

Este dureros când vezi asemenea lucruri, este dureros. Însă din toate răutățile acestea trebuie să iei doar partea bună a lucrurilor ca să trăiești frumos”, ne-a mai spus soțul câștigătoarei.