Mutarea anului în fotbal! Ianis Hagi, șansa vieții lui. Unde ar putea ajunge

Mutarea anului în fotbal! Ianis Hagi, șansa vieții lui. Unde ar putea ajunge
Mutarea anului în fotbal! Ianis Hagi, șansa vieții lui. Unde ar putea ajunge

Uitați de Glasgow Rangers, Genk sau Lazio! Ianis Hagi ar putea ajunge la o altă echipă, într-un campionat în care a evoluat și tatăl său.

Mutarea anului în fotbal! Ianis Hagi ar putea ajunge la o fostă rivală a tatălui său

Ianis Hagi este împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, formație pentru care a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive în cele 11 apariții în tricoul grupării scoțiene. Rangers are prima opțiune de transfer și poate activa oricând clauza de cumpărare definitivă fixată de Genk la 5 milioane de euro. De internaționalul român s-a interesat și Lazio, care, conform unor surse, ar fi dispusă să ofere dublul sumei cerute de belgieni. Însă nu pot trece deocamdată de scoțieni, cu care s-ar putea vedea nevoiți să negocieze pentru transferul lui Ianis Hagi în Serie A. Acum a apărut o nouă posibilă pentru fiul lui Gică Hagi.

Presa din Turcia vine cu un scenariu ce ar putea deveni realitate. Conform publicației Fotospor, președintele lui Fenerbahce, Ali Yıldırım Koç, îl vrea în lot pe Ianis Hagi. Dacă se concretizează această mutare, Ianis ar ajunge la una dintre fostele rivale ale tatălui său din perioada în care Regele evolua cu mult succes în Superliga din Turcia, la Galatasaray. Și asta nu ar fi tot, pe malul Bosforului, la Fener, am putea avea o tripletă românească, întrucât se discută tot mai intens de aducerea pe banca tehnică a lui Răzvan Lucescu, acesta urmând să fie ajutat din postura de director tehnic chiar de tatăl său, Mircea Lucescu. Două milioane de euro trebuie să plătească oficialii lui Fenerbahce pentru clauza de reziliere a contractului pe care Răzvan Lucescu îl are în Arabia Saudită, la Al Hilal, câștigătoarea Cupei Campionilor Asiei.

Gică Hagi neagă toate informațiile

Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis, susținând că deocamdată nu a avut loc nicio discuție legată de transferul definitiv al fiului său, nici la Rangers, unde este împrumutat, și nici la altă echipă.

„Nu există nicio mișcare, e static, e acasă și lucrurile sunt așa cum le știți. E împrumutat la Rangers cu opțiune de cumpărare. Până nu se termină, Rangers poate aștepta cât dorește, nu e obligată”, a spus „Regele”.

Ianis Hagi, 21 de ani, este împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, formație pentru ca a disputat 11 meciuri în acest an, marcând 3 goluri și oferind două pase decisive. Rangers are prima opțiune de transfer.

Urmăriți Playtech.ro și pe