Mutare neașteptată în PNL! Ce funcție va ocupa acum Roberta Anastase

Mutare neașteptată în PNL! Ce funcție va ocupa acum Roberta Anastase

După ce a intrat într-un con de umbră, Roberta Anastase revine în prim-planul politicii autohtone, din poziția de lider, interimar ce-i drept, al Partidului Național Liberal,  pe județul Prahova.

Mutare neașteptată în PNL

Dacă nu vă mai aduceți aminte cine este Roberta Anastase, vă reamintim noi că, în 2008, în urma unui uluitor protocol dintre PSD+PC şi PD-L, funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor revenea Partidului Democrat Liberal, în persoana sus-numitei, Roberta Anastase, după care, mai târziu, prin 2013, apărea pe lista DNA într-un caz de corupție subiectul fiind compania de stat Conpet din Ploiesti, implicarea ei fiind indirectă, prin tatăl acesteia care ocupa funcție de conducere.

La acel moment Roberta Anastase menționa că nu a fost niciodată angajată la respectiva firmă și prin urmare, nu ar fi fost responsabilă de nicio decizie luată în cadrul ei.În plus, a susținut că tatăl său, Corneliu Anastase, a fost angajat în societate în anul 2003, respectiv în timpul guvernării PSD a lui Adrian Năstase și s-a pensionat la începutul anului 2012.

Mutare neașteptată în PNL! Ce funcție va ocupa acum Roberta Anastase
Mutare neașteptată în PNL! Ce funcție va ocupa acum Roberta Anastase

În consecință, nu am avut nicio contribuție și nici nu aveam cum să am vreun merit în angajarea tatălui meu„, a explicat fostul șef al Camerei Deputaților. Ea a mai spus, la acel moment, că aștepta ca instituțiile statului să-și îndeplinească atribuțiile în mod corect, fără partizanat politic. „De altfel, în Raportul Corpului de control, tatălui meu nu i se atribuie nicio neregulă referitoare la activitatea desfășurată în cadrul societății. În consecință, resping orice asociere între numele meu și activitatea societății Conpet”.

Ce funcție va ocupa acum Roberta Anastase

Astăzi o regăsim pe doamna Roberta Anastase revenind în politica de prim rang, după ce Biroul politic permanent al PNL Ploiești a fost dizolvat, joi seara, în urma unei ședințe a Biroului Județean al PNL Prahova. La șefia organziației a fost numită interimar Roberta Anastase, fostul președinte al Camerei Deputaților, conform Mediafax.

Surse politice au declarat că, joi seara, în urma unei ședinte a organizației județene, s-a decis ca Biroul Politic Local al PNL Ploiești să fie dizolvat. Potrivit acelorași surse, la conducerea PNL Ploiești a fost numită Roberta Anastase, pentru un mandat interimar. Până în prezent, președinte al organizației municipale a PNL a fost primarul Adrian Dobre. Întrebat de ce s-a luat această măsură, sursele politice au precizat că „s-a intrat într-o structură de campanie”. Roberta Anastase a fost președintele Camerei Deputaților în perioada 2008 – 2012.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI