Mutare bombă pe scena politică. Anunțul făcut acum de Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, naș de cununie. Sursa foto: revistablogurilor.ro

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat că după alegerile parlamentare, partidul pe care îl reprezintă va guverna alături de Alianța USR-PLUS. Rareș Bogdan a declarat că este bine să ai parteneri care să te tragă de mână.

Mutare șoc pe scena politică. Rareș Bogdan a făcut anunțul

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a spus că partidul lui, după alegerile Parlamentare, va guverna alături de cei de la Alianța USR-PLUS. Rareș Bogdan a mai declarat că parteneriatul cu Alianța USR-PLUS va fi „un parteneriat pentru reformarea României”.

Vom fi într-un parteneriat absolut firesc cu USR. Nu o să luăm 50%. Nici nu e bine să luăm 50%. E bine să ai parteneri care să te tragă de mână. Eu nu spun un parteneriat doar pentru guvernare ci pentru reformarea României. Un parteneriat și la guvernare și în Parlament”, a declarat europarlamentarul PNL. Rareș Bogdan este sigur că PNL va ajunge la guvernare. „Noi suntem condamnați să guvernăm”, a spus Rareș Bogdan la Digi24.

PNL ar vrea să guverneze alături de Alianța USR-PLUS
PNL ar vrea să guverneze alături de Alianța USR-PLUS. Sursa foto: usrplus.ro

Rareș Bogdan susține că în PNL nu există probleme

Prim-vicepreședintele PNL susține că guvernul a gestionat bine criza sanitară și că nu există probleme în partid. „Nu sunt tensiuni. Vorbesc zilnic cu Ludovic Orban, vorbesc cu colegii mei, cu miniștrii, sunt discuții normale pentru că vrem să performăm. Cum am gestionat criza sanitară sperăm să gestionăm și criza economică. Am vorbit cu colegul meu Cîțu și cifrele nu arată așa rău.

Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi înâmplat cu doamna Carmen Dan la Interne, cu doamna Pintea la Sănătate și cu doamna Dăncilă prim-ministru. Faptul că PNL și-a asumat guvernarea este un lucru foarte bun. Sigur că costurile guvernării sunt foarte mari, dar am gestionată foarte bine”, a mai spus Rareș Bogdan.

Când au loc alegerile locale și parlamentare

Din cauza epidemiei de coronavirus alelegrile locale și cele parlamentare au fost amânate. Astfel, alegerile locale ar putea avea loc în ultima săptămână din luna septembrie, iar alegerile parlamentarele, pe data de 6 decembrie, a mai amintit Rareș Bogdan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI