Murim din cauza virusului, dar după va veni un alt dezastru. Predicția pentru 500.00 de șomeri și sute de mii de firme în faliment

REI Financial Advisors trage semnalul de alarmă

Într-un raport recent, REI Financial Advisors a declarat că este nevoie de bai pentru redresare, și că aceștia există. Este vorba de până la 1 miliard euro. Banii provin din fondurile Schemei COVID. Acești bani pot fi aduși în România pentru întreprinderile românești afectate de pandemie.

Murim din cauza virusului, dar după va veni un alt dezastru

CE a propus un pachet de 2,4 trilioane euro de redresare economică pentru toate statele UE. Banii sunt pentru sectoarele economice afectate de pandemia COVID. Principalul obiectiv fiind de a minimiza și a combate posibilele pierderi materiale din cauza crizei globale generate de Coronavirus.

REI Financial Advisors vorbește de un număr de șase măsuri propuse de autorități pentru a combate criza pandemiei. Măsurile sunt și pentru a sprijini financiar companiile pentru a asigura capitalul de lucru, și pentru a spori noile investiții. Aceleași măsuri sunt menite să sprijine sectorul sportiv și companiile independente afectate în această perioadă. În special magazinele din interiorul marilor centre comerciale care au fost închise.

Asigurarea fondului de rulment necesar întreprinderilor afectate de COVID-19 este principala prioritate pentru Guvernul României și Uniunea Europeană din cauza activităților temporare închise, a ratei de consum reduse sau a întreruperii lanțului de aprovizionare, bugetul total de investiții atingând aproape 1 miliard de euro, mai spune REI Financial Advisors.

REI Financial Advisors:  500.00 de șomeri și sute de mii de firme în faliment

Cu toate acestea, REI Financial Advisors vine cu câteva precizări și o statistică îngrijorătoare, în raport cu ce se întâmplă acum în economia românească. Compania, în urma unei analize amănunțite, a enunțat un scenariu întunecat pentru economie, dacă nu se vor lua anumite măsuri.

Conform REI Financial Advisors, în România impactul crizei COVID-19 se va regăsi în numărul șomerilor și în numărul firmelor în insolvență. Se precizează că vor fi aproximativ 500.000 de șomeri și aproximativ 300.000 de firme în insolvenţă sau faliment. Oficialul REI Financial Advisors spune că o soluție de redresare este tocmai acest program inițiat de CE, prin aceste pachete de 2,4 trilioane euro de redresare economică pentru toate statele UE.

Murim din cauza virusului, dar după va veni un alt dezastru. Predicția pentru 500.00 de șomeri și sute de mii de firme în faliment
REI Financial Advisors vorbesc de masăuri existente de redresare economică

”În planul de redresare economică sunt prevăzute granturi și programe de sprijin financiar din fonduri nerambursabile externe. Dar și din bugetul de stat menite să acopere capitalul de lucru prin finanțarea nevoii de investiții. Acestea sunt prevăzute cu scheme de digitalizare, dar măsurate și pentru a sprijini companii care au înregistrat o scădere a veniturilor în ultimele luni. Bugetul total a ajuns la peste 1 miliard de euro, iar toate sectoarele majore ale economiei sunt vizate. Echipa noastră de specialiști lucrează deja la o serie de proiecte, obiectivul principal fiind reprezentarea cu succes a clienților noștri care au realizat venituri de peste 1 milion de euro și peste 100.000 de euro profit în ultimul an.”, a spus Roxana Mircea, partener administrativ Financial Advisors.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI