11 apr. 2024 | 10:42

Motivul pentru care ușa de la baie trebuie să fie închisă mereu. Sigur nu știai asta

Diverse
Motivul pentru care ușa de la baie trebuie să fie închisă mereu. Sigur nu știai asta
Motivul pentru care ușa de la baie trebuie să fie închisă mereu. Sigur nu știai asta

Te-ai gândit vreodată că ușa de la baie ar trebui să fie mereu închisă? Puțini știu că acest obicei are o legătură strânsă cu arta Feng Shui. De ce trebuie să ținem cont de acest detaliu și cum ne schimbă viața

Totul despre energiile din casa noastră

Feng Shui este una dintre cele mai vechi arte, de care și mulți români sunt foarte fascinați. Vorbește despre o mulțime de practici, ritualuri și modalități în care putem atrage energia pozitivă în viața noastră și să scăpăm de tot ce este negativ și ne aduce mult rău.

Mulți dintre noi țin cont de regulile Feng Shui când își amenajează casa, când aranjează obiectele prin locuința lor, dar asta nu este suficient. Trebuie să fim foarte atenți la detalii, pentru că acestea fac diferența când vine vorba despre energiile pe care vrem să le avem în jur.

O practică interesantă este închiderea ușii de la baie. Poate unora li se pare ciudat, dar acest detaliu poate face diferența în ceea ce privește atmosfera din casa noastră. Dacă vrem să ne simțim cât mai bine și să avem parte de o energie plăcută în locuința noastră, ar trebui să ne asigurăm că această încăpere este mereu izolată de restul casei.

Baia este un loc în care apa este în mod constant prezentă, fie sub forma ei obișnuită, fie sub formă de aburi și vapori. În Feng Shui, apa este considerată a fi un simbol al bogăției și al abundenței, dar, în același timp, poate fi și o sursă de pierdere de energie.

Acest lucru se datorează faptului că, în timp ce apa curge, ea poate „drena” energia pozitivă din încăpere și din casă în general. Păstrând ușa de la baie închisă, se crează o barieră care ajută la blocarea pierderilor de energie din casă.

Închiderea ușii poate ajuta la menținerea unei atmosfere stabile și echilibrate în interiorul locuinței. În plus, un alt aspect important în Feng Shui este menținerea capacului toaletei închis atunci când nu este folosit. Acest lucru este considerat a fi esențial pentru a preveni scurgerile energetice din spațiul nostru.

Organizarea băii conform artei Feng Shui

Multă apă intră și iese din baie. În arta Feng Shui, acest lucru este important deoarece elementul apă este asociat cu prosperitatea ta. Acordați atenție tuturor punctelor de drenaj din casa dvs. Fixați toate țevile care picură și asigurați-vă că nu există scurgeri de apă.

Scurgerile de apă pur și simplu nu favorizează alinierea energiilor tale cu mediul înconjurător. Fără scurgeri de apă, vă puteți aștepta la vibrații pozitive mai mari, iar locuința voastră vă va oferi o stare de bine.

Foarte important este și modul în care amenajăm baia noastră. Cele mai bune culori feng shui, care sugerează bogăție, sunt culorile inspirate de apă, pastelurile și nuanțele deschise. Albastru deschis, albastru-turcoaz, verde, roz-piersică, alb, crem și galben sunt toate culorile feng shui potrivite pentru interioarele băii.

Curățenia este importantă în Feng Shui, așa că băile trebuie igienizate în mod regulat. În principiile Feng Shui, particulele de murdărie sunt considerate nocive și sunt văzute ca un obstacol serios în calea fluxului de energie pozitivă.

O baie prost întreținută ne poate indispune foarte ușpr și poate împiedica progresul în viață.  Pe lângă curățenia regulată, curățați în profunzime covoarele, podelele, pervazurile ferestrelor și zonele din jurul toaletei. Programați o curățenie sezonieră pentru a crește energia bună din locuința ta.

Dezordinea este inevitabilă într-o baie. Vinovații obișnuiți includ produse de baie expirate, produse de probă pe care s-ar putea să nu le folosiți niciodată, rufe murdare, medicamente expirate, prosoape vechi și lista poate continua.

Dacă vezi că nu faci față și nu poți organiza lucrurile, astfel încât să scapi de deranj, optează pentru un organizator, un dulap special în care să așezi toate produsele într-un mod ordonat.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Capital.ro
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor. Simona Bucura Oprescu: ”Reducerea vârstei este de 10 sau de 20 de ani!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Apare o nouă TAXĂ . Ce vor plăti românii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro