Motivul pentru care unul dintre juraţii de la „Românii au talent” a fost dat afară. Ce a făcut unei concurente

de: Ioana Bucur
07 04. 2023

Care ar fi fost motivul pentru care unul dintre juraţii de la „Românii au talent” a fost dat afară. La momentul respectiv, fanii emisiunii, care se bucură și în prezent de un succes uriaș, nu au putut înțelege de ce îndrăgitul actor a părăsit proiectul, după doar un sezon. Ce i-a făcut unei concurente, chiar înainte de marea finală.

De ce ar fi fost înlocuit unul dintre jurații de la „Românii au talent”

De când s-a lansat, „Românii au talent” a fost un adevărat hit în rândul publicului de la noi din țară, aducând, ediție cu ediție, audiențe impresionante pentru PRO TV. De-a lungul timpului, componența juriului s-a schimbat de mai multe ori.

Printre cei care au ocupat un loc la masă s-a numărat și Bebe Cotimanis. Actorul a părăsit însă show-ul, în 2015, după doar un an, în locul lui fiind adus Florin Călinescu.

Într-un interviu mai vechi, artistul vorbea despre plecarea sa de la „Românii au talent”, dezvăluind că a avut parte de o experință nefericită cu o concurentă.

„Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști.

Era o fetiță, Nicoleta Iancu. Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți.

Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg. Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând”, a povestit Bebe Cotimanis, pentru Libertatea.

„A avut legătură cu plecarea mea, am simțit o ușurare atunci”

Soarta i-a adus din nou împreună pe cei doi, actorul dezvăluind că s-a întâlnit, un an mai târziu, cu Nicoleta la unul dintre spectacolele sale. Tânăra i-a spus atunci că l-a iertat pentru alegerea făcută și l-a asigurat că a depășit acel moment.

„A avut legătură cu plecarea mea, am simțit o ușurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenți a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală.

Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puștoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, înainte de spectacol. Jucam «D-ale carnavalului». A stat în sală și m-a aplaudat”, a mai spus îndrăgitul actor.

Te-ar putea interesa și: Smiley a ajuns la America’s Got Talent. Simon Cowell l-a invitat la emisiune