Motivul pentru care soția lui Ioan Gyuri Pascu nu este de acord cu comemorarea fostului membru al trupei Divertis

Motivul pentru care soția lui Ioan Gyuri Pascu nu este de acord cu comemorarea fostului membru al trupei Divertis
Motivul pentru care soția lui Ioan Gyuri Pascu nu este de acord cu comemorarea actorului

În această joi, se împlinesc 3 ani de la moartea fulgerătoare a îndrăgitului actor de comedie. Ioan Gyuri Pascu a murit pe data de 26 septembrie 2016, dupa ce i s-a făcut rău și a intrat în stop cardiac. Soția lui a sunat, pe atunci, de urgență la Salvare, dar dupa 45 de minute de resuscitări, medicii au putut doar să constate decesul.

Soția lui Ioan Gyuri Pascu nu vrea o comemorare

Soția regretatului actor, Daniela Maria Marin, a spus de curând că nu își dorește o comemorare a acestui moment tragic. Aceasta încă e afectată de dispariția nefirească a fostului actor. Acesta a fost membru al trupei Divertis, și mai apoi a făcut parte din grupul Divertis.

Motivul pentru care soția lui Ioan Gyuri Pascu nu este de acord cu comemorarea actorului
Soția lui Ioan Gyuri Pascu nu este de acord cu comemorarea actorului

Ioan Gyuri Pascu s-a stins în urmă cu 3 ani, suferind și de diabet. În luna mai din 2010, comediantul mai suferise un alt infarct, astfel că se știa cu probleme de ordin cardiac, notează click.ro.

Soția lui Ioan Gyuri Pascu nu este de acord cu o comemorare: „El avea o vorbă: să te bucuri de ziua ta de naștere, să te bucuri că te-ai născut acum cât trăiești că după ce mori nu mai ai cum. Drept pentru care tot ceea ce am făcut pentru Gyuri a fost pentru ziua lui naștere.

Avem un cult al comemorărilor, dar pentru mine el nu are cum să moară de fapt, el trăiește prin ce a lăsat în urmă. Cred că de ziua lui este extraordinar de frumos să ne amintim de ce a făcut: a cântat, a jucat, a scris cărți, comentarii de sport, o grămadă de lucruri”.

Daniela Maria Marin a transmis toate acestea pe data de 31 august, atunci când este marcată data de naștere a artistului originar din Sibiu.

Ioan Gyuri Pascu, concert in memoriam, la Sibiu

Totuși, în acest sens, la Agnita, în Sibiu, orașul natal al acestuia, pe 26 septembrie 2019 va fi organizat un eveniment muzical. Dedicat actorului, momentul va aduna artiști precum Ioan Oliu şi Radu Captari, care au anunțat că nu l-au uitat pe fostul membru al Divertis.

În această joi, la ora 13:00, va avea loc și un moment de reculegere, în memoria actorui, la Cimitirul Catolic, din Agnita. Printre alții, la concertul de „in memoriam”, se vor regăsi și Emeric Imre, Cristi Dumitrașcu, Mircea Rusu și Dinu Olărașu. Invitatul special va fi Ivan Patzaikin. „Vă aştept să cântăm pentru El!”, a scris Emeric Imre, pe Facebook.