Motivul pentru care Simona Gherghe renunță la Acces Direct de pe Antena 1. Ce va face de acum încolo

de: Alexandra Chivu
14 08. 2019

Simona Gherghe renunță la Acces Direct, emisiune pe care a clădit-o timp de nouă ani, la Antena 1. Prezentatoarea de televiziune a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își explică acțiunea. Care este motivul pentru care a lăsat în spate proiectul cu care o identifică toți românii?

Motivul pentru care Simona Gherghe renunță la Acces Direct

Simona Gherghe, gazda emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a anunțat că se desparte de proiectul din care a făcut parte timp de nouă ani. Pe rețelele de socializare, pintr-un mesaj, prezentatoarea de televiziune a explicat că misiunea sa la Acces Direct s-a încheiat, căci acum a intrat într-o altă etapă a vieții sale și simte nevoia unei schimbări.

Simona Gherghe și Alex Velea, cel care i-a fost ajutor în emisiune pentru o scurtă perioadă

De altfel, întrebată de Mihai Morar recent, fiind prezentă în emisiunea ”Răi da buni”, Simona Gherghe nu a răspuns concret, în acel moment, dacă va mai reveni ori ba, însă semne cum că nu s-a mai întoarce erau, spunând că și-a reconfigurat puțin opțiunile.

„Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari”

„Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine”, a scris Simon a Gherghe pe Facebook.

Simona nu renunță de tot la televiziune: ”Ne vom revedea în curând”

De asemenea, prezentatoarea TV precizează că emisiunea va merge mai departe și subliniază că nu va renunța la televiziune. „Ne vom revedea în curând, la Antena 1”, și-a încheiat Simona mesajul de pe internet. Conform paginademedia.ro, întrebată de ce a renunțat la emisiunea sa tocmai acum, vedeta a spus că decizia de a renunța la acest format îi aparține.

Simona nu renunță la televiziune

„Am considerat că acum este momentul să fac acest anunț. Este decizia mea să renunț la acest format de televiziune”, a declarat Simona Gherghe.

Amintim că, inițial, Simona părăsise platoul emisiunii sale pentru că a intrat în concediu de maternitate, în luna martie a acestui an. Locul ei a fost ocupat de Cristina Cioran.